Seriály: Skrblíkův týden, Letáková hlídka, Levné letenky…

Lucie Schmidtová
Publikováno 1. srpna 2022
  1. Seriály: Skrblíkův týden, Letáková hlídka, Levné letenky…

    Skrblíkův týden

    Rubrika Skrblíkův týden vychází každé pondělí a přináší 10 aktuálních slevových akcí, prostřednictvím kterých lze ušetřit při nákupu módy, elektroniky, nábytku, kosmetiky, …

    Mezi jednotlivými tipy Skrblíkova týdne lze najít také slevové kódy, zajímavé soutěže obchodů (např. Kaufland soutěž o poukázky na nákup), nebo novinky (např. Módní kolekce McDonalds).
    Veškeré články Skrblíkův týden

  2. Seriály: Skrblíkův týden, Letáková hlídka, Levné letenky…

    Letáková hlídka

    Rubrika Letáková hlídka vychází v úterý a uvádíme v ní 10 tipů na zlevněné produkty z aktuální nabídky letáků obchodních řetězců Lidl, Kaufland, Tesco, Albert, Penny či Billa.

    Do Letákové hlídky zařazujeme vždy probíhající tematický týden v Lidlu – uvádíme minimálně 8 produktů z této akce, které se vyplatí zakoupit. Do článku dále vybíráme dalších 9 tipů zahrnující například ovoce, zeleninu, maso, kávu, alkohol, limonády, mléčné výrobky, prací prášky a jiné zboží v akci.

    Veškeré články Letáková hlídka

  3. Seriály: Skrblíkův týden, Letáková hlídka, Levné letenky…

    Levné letenky

    Levné letenky vycházejí každou středu a obsahují okolo 14 tipů na letenky v akci. Snažíme se vybírat zajímavé destinace s odlety z Prahy, Vídně, Bratislavy či dalších letišť. Zařazujeme lety po Evropě i po světě a střídáme tipy na delší dovolenou i lety vhodné na víkend.

    Článek obsahuje nejčastěji letenky od společností Eurowings, Pelikán.cz, Ryanair, Vueling, Wizz Air, easyJet, Volotea.
    Veškeré články Levné letenky

  4. Seriály: Skrblíkův týden, Letáková hlídka, Levné letenky…

    Tipy z AliExpressu

    V seriálu Tipy z AliExpressu vybíráme zajímavosti z populárního čínského tržiště. Uvádíme zpravidla 10 tipů na nejrůznější vychytávky, pomůcky a praktické věci, a to vhodné jak do domácnosti, na cvičení, vaření i zahradu. Nechybí také módní tipy, či tipy na dárky.

    U každého produktu uvádíme cenu s převodem na českou měnu a odkazem na daný produkt na webu AliExpressu.

    Veškeré články Tipy z AliExpressu

  5. Seriály: Skrblíkův týden, Letáková hlídka, Levné letenky…

    Chráníme spotřebitele

    V rubrice Chráníme spotřebitele najdete články uvádějící nekalé a klamavé obchodní praktiky, jež by měl každý člověk, kterého se dané téma týká vědět.

    Přehled 47 výrobků, které potají zmenšilo balení bude jistě zajímat každého pravidelně nakupujícího, článek Pokutované benzinky zase každého řidiče.
    Veškeré články Chráníme spotřebitele

  6. Seriály: Skrblíkův týden, Letáková hlídka, Levné letenky…

    Tipy a triky

    Rubrika Tipy a triky obsahuje články, díky kterým ušetříte při nákupu v různých obchodech, či při sjednávání pojištění vozidla, ale také vám poradí jaké oblečení i jakou knihu si zabalit s sebou na dovolenou

    Poradíme vám také v jakých e-shopech vrátíte zboží zdarma, nebo jak se osvobodíte od poplatků za komunální odpad, pokud bydlíte mimo trvalé bydliště.

    Veškeré články Tipy a triky

  7. Seriály: Skrblíkův týden, Letáková hlídka, Levné letenky…

    Skrblík na cestách

    Skrblíkův cestovní průvodce přibližuje různá města Evropy i světa. V jednotlivých článcích popisujeme, jak se na dané místo dostat, jaké památky zde navštívit, jak se ve městě dopravovat, kde se ubytovat a kolik co stojí.

    Inspirujte se cestovatelskými průvodci, ale i tipy na výlety po České republice či v okolních zemích.

    Veškeré články Skrblík na cestách


SH
Stanislav Hejda 23.01.2023 – 21:11

Článek o LED žárovkách Zkuste se alespoň rámcově zorientovat v problematice, ve které chcete radit. Vaše tabulka o svítivosti SOUČASNÝCH LED zdrojů je vývojově asi 10 roků stará ! Měrná svítivost SOUČASNÝCH špičkových LED zdrojů je okolo 180-190lm/W Měrná svítivost 5 roků starých typů je okolo 160 lm/W. To, že většina obchodníků nabízí šunty s měrnou svítivostí okolo 100lm/W, nebo i méně, aby vymetla sklady a počítá s neodborností kupujících by neměla být omluvou k tomu, že poradci budou spotřebitelům radit kupovat tyto zastaralé, parametrově nevyhovující zdroje světla. Dobré by bylo i poradit, na co je vhodné studenější světlo (nad 4000 K) Pro pohodu před spaním skuteční odborníci varují před těmito zdroji, kdy jejich modrá část spektra vyzařování negativně ovlivňuje tvorbu melatoninu a tím i usínání a kvalitu spánku. Proto je do ložnice vhodné světlo co nejteplejší- okolo 2700 K nebo i méně. Doufám, že po ověření mých informací překopete i své rady, které obecně lidem pomáhají. Hejda

Odpovědět

VN
Václav Nermut 31.01.2023 – 17:50

V Kauflandu se objevilo zmenšené balení Heringsfilets in sauces C-clasic Zatímco v Kauflandu v Drážďanech je balení stále 400g v Kauflandu v Ústí nad Labem je v prodeji stejný výrobek, ale pouze v 300g balení. Kontrolu lze provést v akčním letáku Kaufland.de 2.2. - 8.2. 2023. Škoda, že nejde vložit náhled stránky. A jak je zvykem, cena v našem Kauflandu je vyšší.

Odpovědět

Napsat komentář


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.