8 triků, jak ušetřit v Tchibo

Lenka Chládková
Publikováno 21. dubna 2023

TchiboSpolečnost Tchibo je jedním z největších výrobců kávy na světě. Kromě kávy se zabývá prodejem spotřebního zboží. Tchibo nabízí široký výběr oblečení pro každou příležitost, vybavení do domácnosti, elektroniky, sportovních potřeb a mnoha dalších věcí. Z vlastní zkušenosti můžeme potvrdit, že se jedná o kvalitní výrobky za přijatelné ceny.

Nakupovat je možné na e-shopu Tchibo.cz, v kamenných obchodech Tchibo nebo prostřednictvím prodejních míst ve vybraných prodejnách obchodních řetězců.

Každý týden přináší Tchibo novou kolekci v rámci svého programu TchiboCard. Kolekce jsou většinou inspirovány aktuálním obdobím. Všechny kolekce jsou limitovány a prodávají se pouze po omezenou dobu, nebo do vyprodání zásob.

Jak v Tchibo ušetřit

  1. 8 triků, jak ušetřit v Tchibo

    Sledujte aktuální nabídku a slevy Tchibo

    Nabídka e-shopu má vždy něco navíc ve srovnání s klasickou tištěnou nabídkou určenou pro kamenné prodejny. Pod záložkou Přehled kolekcí najdete aktuální kolekce a chystané kolekce na další týden, pod záložkou Slevy veškeré zlevněné zboží a další slevové akce.

    Nabídka zlevněných výrobků se stále mění. V kategorii dámské, pánské a dětské módy se dá pořídit sezónní, trendové i funkční oblečení za skvělé ceny. Stejně tak výhodně pořídíte nábytek, vybavení do domácnosti, hračky nebo sportovní potřeby.

    Každý týden Tchibo připravuje speciální Nabídku týdne, kdy jsou k dispozici vybrané produkty se slevou.

  2. Přihlaste se k odběru newsletteru a získejte slevu

    Pokud se na stránkách Tchibo zaregistrujete k odběru newsletteru, budete pravidelně informováni o nových kolekcích a dalších nabídkách ale po přihlášení získáte také 10% slevu na váš nákup.

    Do e-mailu vám přijde Tchibo slevový kupón, který lze uplatnit jednorázově do 14 dnů od registrace. Tchibo navíc odběratelům newsletteru zasílá jiné akční nabídky. Díky Newsletteru budete mít vždy přesné informace o tom, jaké výhody právě Tchibo nabízí, a žádná sleva vám neuteče.

  3. 8 triků, jak ušetřit v Tchibo

    Staňte se členem TchiboCard

    Členství ve věrnostním programu TchiboCard je zdarma a přináší mnoho výhod. Za každý nákup je zákazník odměněn tzv. Věrnostními zrnky. Získaná Věrnostní zrnka je možné proměnit za slevu na další nákup. Díky TchiboCard je možné navíc nakupovat vybrané zboží a kávu za zvýhodněné ceny a také neplatit za poštovné.

    Co věrnostní program TchiboCard nabízí:

    Do programu se lze přihlásit přes internet nebo v kterémkoli kamenném obchodě Tchibo. Věrnostní karta TchiboCard je zasílána poštou během tří až čtyř týdnů po registraci.

  4. Stáhněte si mobilní aplikaci Tchibo

    Prostřednictvím mobilní aplikace Tchibo (AndroidiOS) získáte aktuální informace o nových kolekcích, speciálních akcích a slevách. Najdete zde také všechny dostupné slevové poukazy a kupóny.

    Součástí je i elektronická karta TchiboCard, u které se zobrazuje aktuální počet Věrnostních zrnek a věrnostní program Kávenka. Aplikace vám vyhledá nejbližší obchod či prodejní místa Tchibo a umí také naskenovat informace o výrobku.

  5. Doprava zdarma a snadná výměna zboží

    Standardní cena za dopravu z e-shopu Tchibo je 59 Kč, cena za dobírku činí 29 Kč. Dodací lhůta činí 4 až 6 pracovních dní.

    Dopravu zdarma je možné získat několika způsoby:

    • Při nákupu nad 1 590 Kč
    • Při osobním odběru v kamenné prodejně Tchibo
    • Pro členy věrnostního programu TchiboCard

    Jestliže vám objednané zboží nesedí nebo neodpovídá představám, lze je jednoduše do 30 dnů zaslat nazpět. V prodejně je vrácení zboží případně výměna vyřízena okamžitě bez průtahů a bez čekání. Vrácení je však možné i prostřednictvím kurýra.

  6. Slevové kupóny Tchibo

    Před nákupem v e-shopu se vyplatí zkontrolovat, zda-li nejsou k dispozici Tchibo slevové kupóny. Čas od času tímto způsobem nabízí slevy ve výši desítek procent nebo slevový kód na dopravu zdarma.

    Tchibo slevové kódy nelze uplatnit na partnerské akce ani na nákup dárkové karty.

  7. ISIC

    Studentské slevy Tchibo s průkazy ISIC, ITIC, IYTC a ALIVE

    Držitelé průkazů ISIC, ITIC, IYTC a ALIVE mohou v kamenných prodejnách Tchibo využít speciální nabídky a ušetřit. Pro získání slev se musíte prokázat platným průkazem.

    Studentské slevy se vztahují na:

    • Sleva 10 % na zrnkovou, mletou i instantní kávu a kapsle dle vašeho výběru
    • Sleva 10 % na kávové příslušenství
    • Káva Espresso, nebo Caffè Crema za 29 Kč
    • Malé Cappuccino, nebo malé Caffè Latte za 39 Kč
    • Plechovka Mazagrande a kofeinová voda Coffizz za 29 Kč
  8. Tchibo Outlety

    První český Tchibo Outlet se nachází ve Fashion Areně v Praze Štěrboholích. Dále objevíte Outlet ještě na dalších pěti místech v Praze a jednou v Brně.

    V Tchibo Outletu se prodávají již neaktuální kolekce s minimální slevou 30 %. Všechny kolekce jsou limitované, prodávají se tedy jen do vyprodání zásob. Sortiment se pravidelně mění a zahrnuje vybavení domácnosti a kuchyně, módu, šperky, elektroniku, hračky, sportovní i zahradní vybavení, ale také Tchibo kávovary a kávu.

    Seznam Tchibo outletů

    Tchibo outlet Adresa
    Fashion Arena Prague Outlet Zamenhofova 440, 108 00 Praha 10
    OC Lužiny Archeologická 2256, 155 00 Praha 5
    OC Šestka Fajtlova 1090, 161 00 Praha 6
    POP Airport Ke Kopanině 421, 252 67 Tuchoměřice
    Myslbek  Ovocný trh 8, 110 00 Praha 1
    Centrum Stromovka Veletržní 24, 170 00 Praha 7
    Avion Shopping Park Brno Skandinávská 2, 619 00 Brno

Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy a triky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás