Jak získat 100 GB mobilních dat a HBO GO na 2 měsíce úplně zdarma

Petr Novák
Publikováno 20. listopadu 2015

Vodafone v rámci vánočního překvapení rozdává 100 GB mobilních dat a předplatné HBO GO na 2 měsíce zdarma. Nabídka je určená pro nové i stávající zákazníky. Skrblík vám poradí, jak můžete obě výhody získat úplně zdarma, i když služeb Vodafonu zatím nevyužíváte.

SIM karta od Vodafone zdarma

Na webu Vodafonu si objednejte novou SIM kartu. Není na ni sice žádný kredit, ale to ničemu nevadí. Operátor vám ji zašle zcela zdarma během 2-3 dnů.

V objednávkovém formuláři je nutné uvést e-mail a telefon, ani jeden z těchto údajů není před doručením SIM karty ověřován, takže nedoporučujeme uvádět nejčastěji používanou adresu a číslo.

Každý si smí objednat pouze jeden kus, ale nic nebrání třeba manželům objednat si postupně dvě SIMky. Zásilka přijde běžnou poštou do schránky, při převzetí tedy není kontrolována totožnost příjemce.

Jak si aktivovat 100 GB internetu zdarma

Pro aktivování dárků je nutné použít smartphone s nainstalovanou a aktualizovanou aplikací Můj Vodafone (Android / Apple / Microsoft). Po otevření aplikace stačí kliknout na vánoční obrázek, odsouhlasit podmínky a dárky rozbalit.

Dárky je možné vyzvednout nejpozději v pátek 15. ledna 2016.

Tento den zároveň končí možnost bezplatně čerpat 100 GB dat. Podmínkou pro využití akce je zapnutá služba Data nad rámec balíčku 50 MB. Po aktivaci SIM karty je standardně aktivovaná, nevypínejte ji.

Jak si aktivovat předplatné HBO GO na 2měsíce zdarma

HBO GO je služba videa na vyžádání: Na obrazovce telefonu, tabletu, počítače i televize můžete sledovat filmy a seriály převážně z produkce HBO.

Po aktivaci dárku v aplikaci Vodafone je nutné se zaregistrovat přes poskytnutý odkaz. Doporučujeme uvádět záložní e-mailovou adresu, přihlašovací údaje dorazí SMS zprávou.

V nabídce HBO GO nechybí seriálové hity Californication, Impérium – Mafie v Atlantic City, Bratrstvo neohrožených, Pacific, Hra o trůny, The Wire, Newsroom a další. Ze známějších filmů lze sledovat Grandhotel Budapešť, Hotel Rwanda, Klub poslední naděje nebo Manhattan a kupu zajímavých, byť méně známých dokumentů.

Pořady jsou dostupné v HD rozlišení, na výběr je originální zvuková stopa s volitelnými titulky a český dabing.

Pokud budete mít k dispozici dvě SIM karty Vodafonu, můžete bezplatně sledovat videa z HBO GO až do 14. března 2016. Stačí s aktivací z druhé SIMky počkat do 15. ledna.


K
KvakMekRampa 20.11.2015 – 22:34

Ten internet s tou SIMkou zdarma nefunguje, vyžaduje to mít "balíček komplet v síti" a ten stojí 125 Kč / měsíc. Napíše to akorát, že nemáte dostatečný kredit. Ikdyž možná je to tím, že já mám už vyčerpaný ten původní internet, co na té simce byl zdarma.

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 20.11.2015 – 22:52

Řekl bych, že to bude tím vyčerpaným balíčkem. Já mám novou SIM kartu, vyčerpal jsem z ní již 3 GB, a stále funguje.

Odpovědět

K
Komcen 25.11.2015 – 08:39

Internet funguje s novu kartou,i ve wifi modemu :-)ú HBO taky to jsme zvědav jak dlouho je zajímavé sledovat jak se postupně mění FUP Internet Balíček ke kartě - 150 MB Platnost balíčku 25.12.2015 (za 30 dní ) 0 MB Vyčerpáno: 862,61 MB Zbývá pro ČR: 37,39 MB Objem dat (FUP) 900 MB

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 25.11.2015 – 14:26

Ten údaj o zbývajících datech je matoucí. Po vyčerpání 37,39 MB se Vám opět navýší.

Odpovědět

K
KvakMekRampa 25.11.2015 – 14:42

Sehnal jsem si novou kartu, ale ani za boha mi s ní nejde přihlásit se do samoobsluhy - furt to hlásí špatné heslo, dokonce i když si nechám poslat to jednorázové, tak jej to stejně nebere :(. Zkusím ještě zavolat na infolinku, ale asi mám prostě pech :(.

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 25.11.2015 – 14:44

To je zvláštní, zavolejte na infolinku, tam vám pomůžou.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás