Skrblík varuje: Zapakatel.cz a BránaSlev.cz ve vážných problémech!

Redakce
Publikováno 10. července 2014

Slevové servery Zapakatel.cz a BránaSlev.cz mají vážné finanční obtíže, píše se na Aktuálně.cz. První jmenovaný nedávno změnil majitele, přičemž původní vlastník dluží peníze firmám, jenž pro něj produkty inzerované na serveru prodávaly.

Skrblík před Branou slev nedávno varoval

Problém se rovněž týká serveru BránaSlev.cz, který funguje jako následovník Zapakatel.cz, z něhož se stal slevový agregátor.

Skrblík právě na Bránu slev nedávno upozorňoval, když se v její nabídce objevil na první pohled levný zájezd do Turecka za 2 999 Kč. Po zaplacení všech doplatků, poplatků a stravování se však cena zájezdu vyšplhala až na 13 373 Kč, přičemž účastníci zájezdu se musí povinně účastnit pořádaných předváděcích akcí.

Zájezd si na Bráně Slev koupilo celkem 110 lidí.

Zkušenosti s BránaSlev.cz

Zkušenosti zákazníků Brány slev jsou alespoň dle příspěvků na jejich Facebooku velmi, velmi negativní.

O peníze měli přijít také dodavatelé, kterým nebylo uhrazeno dodané zboží. V důsledku toho jsou některým zákazníkům odmítány jejich vouchery.

Pomoc postiženým klientům je bohužel těžká. Pakliže jste platbu Bráně slev nebo webu Zapakatel provedli dnes či včera, můžete zkusit požádat banku o zrušení platby. V opačném případě nezbývá než čekat na slušnost a solidnost provozovatelů serverů.

Skrblík doporučuje dvojnásobně zvážit jakýkoliv nákup na slevových serverech. Zejména u podezřele levných zájezdů existuje reálné riziko, že v ceně nejsou započteny poplatky nebo např. doprava.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Chráníme spotřebitele


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás