Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí na kolo

Redakce
Publikováno 9. června 2017

Cyklistická sezóna je v plném proudu, vybrali jsme pro vás 10 kousků z Aliexpressu, které byste mohli ke kolu potřebovat. Nákupy z Číny nejsou nic složitého, pomůže vám náš návod jak nakupovat na AliExpress.com.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí na kolo

    Držák na telefon na kolo

    Spousta cyklistů řeší, kam s telefonem při jízdě na kole. Ideální vychytávka se nabízí mít ho umístěný na řídítkách. K tomu pomůže držák na kolo z AliExpressu za necelých 5 USD. Nejenže pak vidíte, kdo vám volá či píše, ale telefon lze pak využít jako navigaci.

    Držák je univerzální pro mnoho mobilních telefonů se šířkou od 5,8 do 8,4 cm, má protiskluzový silikonový povrch, snadnou instalaci a přístroj v něm drží opravdu dobře.

  2. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí na kolo

    Blatníky pro horská kola

    Někdo je nevozí vůbec, jiný na ně nedá dopustit. Blatníky z AliExpressu jsou nejen praktické, ale také designově povedené. Na výběr je z několika barevných provedení. Blatníky mají velmi dobré hodnocení od samotných bajkerů a díky ceně kolem 5 USD jsou velmi dobrou volbou k nákupu.

  3. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí na kolo

    LED osvětlení na kolo

    Pokud vás přepadne na projížďce tma, můžete využít k nákupu toto LED osvětlení za necelé tři dolary. Světlo sice není extra silné, ale na kratší dojezd stačí a navíc můžete využít zabudovanou 80decibelovou čtyřtónovou sirénu místo zvonku. Dva v jednou za skvělou cenu.

    Kdo to s jízdou ve tmě myslí trochu vážně, nabízí se dle poměru cena/výkon mocná LED svítilna SolarStorm X2. Má svítivost 7 000 lumenů. Svítilna je voděodolná a navíc k ní dostanete zadní červenou blikačku do tmy. Za cenu kolem 17 USD velmi dobrá koupě.

  4. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí na kolo

    Cyklopočítač neboli tachometr

    AliExpress nabízí opravdu nepřeberné množství tachometrů na kolo, trhákem se stal cyklopočítač Sunding SD 563B. A není to pouze zásluha ceny pod 5 USD.

    Nabízí jednoduchý (ale líbivý design) a voděodolnost s jednoduchou instalací. Navíc disponuje spoustou funkcí: maximální, aktuální i průměrná rychlost, počítadlo kilometrů i času vaší aktivity, aktuální čas, teplota, stopky a mnoho dalších. Opravdu jeden z favoritů na nákup levného, ale funkčního tachometru na vaše řídítka.

  5. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí na kolo

    Pedály na kolo z AliExpressu

    AliExpress nabízí mnoho více či méně zdařilých napodobenin a kopií světoznámých značek. U pedálů na kolo je tomu také tak. Dle zkušeností uživatelů takového zboží z AliExpressu je nejvíce problémů s materiálem – hlavně nábojů, které toho příliš nevydrží. Nemělo by tomu však být u pedálů Ultralight Professional Bearing MTB Pedal.

    Tyto platformy z AliExpresu jsou designově velmi povedené, navíc s možností výběru barevného provedení. Jsou nízké pouhý jeden centimetr a s vahou kolem 300 gramů patří mezi nejlepší. 8 pinů z každé strany navíc pomůže udržet podrážku na svém místě. Na žádnou bajkovou akrobacii v podobě skoků to asi nebude, ale pro spoustu cyklistů jde za 18 dolarů o velmi zajímavou volbu.

  6. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí na kolo

    Bezpečnostní zámek na kolo z AliExpressu

    Když už si musíme od kola na chvilku odskočit, neměli bychom zapomínat kolo zabezpečit. I zde se nabízí poohlédnout se po AliExpressu, kde jsme vybrali zámek Wheel Up. Za cenu kolem 10 USD má několik výhod oproti konkurentům, zejména vyšší bezpečnostní třídu zabezpečení proti zlodějům. Můžete si jej upevnit na kolo, a tak zámek nezapomenete vzít sebou. Navíc máte na výběr ze tří barevných variant a dvou délek – 1,2 m a 1,8 m.

    To vše z něj dělá jednoho z favoritů nákupu z výběru bezpečnostních zámků na kolo.

  7. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí na kolo

    Pumpička na kolo

    Povinnou výbavou při výletech na kole by měla být pumpička. Píchnout může každý a vyměnit duši není takový problém. Kdo nechce tahat velkou pumpu či nemá dostatek místa v baťůžku, nabízí se mini pumpička Robesbon, která opravdu zabere minimum místa.

    Prodává se se třemi adaptéry na různé druhy ventilků. Lehoučká, malé rozměry a cena 2,78 USD z ní dělá dobrý tip ke koupi.

  8. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí na kolo

    Sedlo na kolo z AliExpressu

    Kromě nohou trpí na kole taky zadek. A mnohdy zbytečně, protože si stačí pořídit lepší a komfortnější sedlo. Od kolegy můžu doporučit sedlo Eachgo z AliExpresu. Je gelové, opravdu měkké, lehké a komfortní. Snadno se udržuje. Na výběr je několik barevných kombinací kvůli sladění s kolem. A cena opravdu výborná – něco málo přes 6 USD.

  9. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí na kolo

    Cyklistické dresy z AliExpressu

    V neposlední řadě by měl cyklista na kole nějak vypadat. AliExpress nabízí nespočet dresů jak s dlouhým, tak krátkým rukávem různých vzorů a značek. Výběr je opravdu bohatý. Opět zamířím do osvědčených a vyzkoušených vod a nabídnu dres Cube Cycling. Design i kvalita je opravdu dobrá a největší rozdíl mezi originálním a tímto dresem je právě v ceně.

    Cena cyklodresu z AliExpressu je necelých 13 USD.

  10. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí na kolo

    Cyklistické brýle z AliExpressu

    Další z ochranných prvků jezdce na kole jsou brýle. Každý si prošel zkoušením několika brýlí, než mu nějaké skutečně sedly. Zprvu to můžou být originální kousky za několik tisíc či stovek korun. Poté, co je rozbijete či ztratíte, je vám těch brýlí líto. Zkuste cyklistické brýle Oculos Ciclismo z AliExpressu.

    Svou službu odvedou a strach odpadne. Na výběr máte několik barevných variant včetně skel, za neskutečnou cenu kolem 1,50 USD si jich nakupte hned několik.


h
homi 15.06.2017 – 13:07

Odkazy na to zbozi tam nejsou? Jak to mam najit?

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 15.06.2017 – 13:10

Stačí kliknout na Zobrazit v obchodě

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás