Tipy z Aliexpressu: 10 hraček pro větší děti

Lenka Rutteová
Publikováno 7. září 2017

I větší děti si chtějí hrát! Mnohdy i ty, které jsou třeba již ve starobním důchodu. Ano, někteří z nás z toho prostě nikdy nevyrostou. Ale nesmutněte, i pro vás je na trhu mnoho zajímavého, s čím si užijete spoustu zábavy. Třeba s vnoučaty. Nákupy z Číny nejsou nic složitého, pomůže vám náš návod jak nakupovat na AliExpress.com.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 hraček pro větší děti

    Špuntovkový samostříl

    Rádi si zahrajete bojové hry? Nebo se trefujete do terče čímkoliv, co dokáže střílet? Zkuste samostříl, který vystřeluje šípy zakončené přísavkami. Zabaví vás opravdu na dlouho! A také si můžete být jistí, že nikomu neublížíte, přestože budete třeba coby Robin Hood pronásledovat nohsledy soudobé anglické šlechty. Samostříl opravdu ocení až větší a největší děti.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 hraček pro větší děti

    Dvouřadá klasika, aneb než začnete s inlajny

    Vzpomínáte na staré dobré kolečkové brusle se čtyřmi koly ve dvou řadách, které jste mohli připevnit k jakékoliv obuvi? Tak jsou zpět! Hodí se hlavně pro začínající bruslaře, kteří se díky nim naučí zákonitosti jízdy na bruslích, aniž by museli zároveň řešit úzkou základnu dnes běžnějších inlajnů.
    Díky kolečkům ve dvou řadách si tak užijete pohodlnou, ale přesto rychlou jízdu. A přechod na inlajny bude pak snadný. Brusle se hodí už pro děti ve věku okolo tří let, samozřejmě s bdělým dozorem.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 hraček pro větší děti

    Kelímky určené k chůzi

    Plastové chůdy v podobě větších kelímků jsou osvědčenou venkovní i vnitřní zábavou pro děti předškolního i školního věku. Trénují díky nim spoustu dovedností, zejména rovnováhu, soulad pohybů rukou, nohou a celého těla. Motorika a koordinace pohybů nezůstanou pozadu, když dopřejete vašim dětem chůzi s těmito kelímky.
    Jsou navíc vyrobeny z velmi pevného materiálu, takže unesou i dospělou osobu. Součástí balení jsou provázky k připevnění chůd na nohy. A rozhodně to nevzdávejte po prvním neúspěchu!

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 hraček pro větší děti

    Badminton pohodlně i pro menší děti

    Je badminton ve vaší rodině oblíbeným sportem, ale nejmladší člen s vámi ještě nemůže hrát, protože raketa je příliš velká a ještě s ním mává? Řešením je badminton s mnohem kratšími raketami, které vyhovují právě mladším dětem, řekněme mladšího školního věku.
    Pro dospěláky budou kratší rakety nezvykem a spousta přihrávek jim zpočátku uteče. Ale i na kratší rakety se dá poměrně rychle zvyknout a dopřát tuto hru třeba i prvňáčkům.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 hraček pro větší děti

    Házecí letadlo z lehkého, ale pevného polystyrenu

    Rádi pouštíte papírové vlaštovky, ale vašim dětem to už nestačí? Zkuste je obdarovat lehkým letadélkem z velmi lehkého, ale přitom pevného polystyrenu. Je velmi jednoduché jej složit. A pak už stačí jen hodit. Nejlépe z nějakého kopce. A až se naučíte ten správný švih, hodně se projdete, než dojdete až k místu, kam letadlo doletělo!

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 hraček pro větší děti

    Podzimní pouštění draka není minulostí

    Pouštět draky chtějí snad všechny děti a snad všech věkových kategorií. Dopřát jim to můžete s jednoduchým a velmi lehkým drakem za necelé dva dolary. Navíc je drak tak krásně vybarven, že jej krásně uvidíte i po té, co vystoupá do nejvyšší možné výšky.
    Použitý materiál je nylon, který nabízí na jednu stranu lehkost, na stranu druhou i velkou pevnost a výdrž. Doma stačí jen rozbalit, připevnit provázek a jde se na to!

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 hraček pro větší děti

    Chcete si trochu potrápit hlavu i prsty?

    Sedmidílná sada kovových hlavolamů vám dokáže zavařit myšlení. Až ji obdržíte, začněte pomalu, podle úrovní obtížnosti, zkoušet, jak by se to dalo udělat. A vězte, že zavaříte hlavy i mnoha vašim známým – dospělým i mladším. Manipulace s kovovými dílky vás sice může unavit, ale přinese vám dnes tolik žádané uklidnění a možnost vzdálit se od všedních problémů.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 hraček pro větší děti

    Offroad na dálkové ovládání potěší i velké chlapy

    Anebo i velké holky, které propadly kouzlu offroadového ježdění. Dálkově ovládané stroje mají své nekonečné kouzlo v rychlosti, hbitosti, síle. A hlavně v nutnosti zkoordinovat oči a ruce. Mnohdy není zrovna jednoduché naučit se auto ovládat tak, jak si to zpočátku představujeme.
    Tento model vychází svým uživatelům vstříc zejména tím, že je minimálně náročný na údržbu. Velikost auta dovoluje vzít si ho kamkoliv s sebou. Takže i když jedete s dětmi na návštěvu, není problém offroad přibalit do auta.
    Jezdit s ním můžete jak doma, tak venku. A na cestu si dokonce i posvítíte. Součástí balení je pistolový ovladač s plně proporcionálním ovládáním. Rádiový systém 2.4GHz, kterým je model vybaven, je ovládání RC modelů tzv. nové generace. Má spoustu výhod oproti starším rádiovým ovladačům na nižších frekvencích – nejvíce oceníte minimum rušení jinými elektronickými zařízeními, mnohem rychlejší odezvu a přesnější ovladatelnost. Zaplatit musíte něco málo přes sedmdesát dolarů.

  9. Tipy z Aliexpressu: 10 hraček pro větší děti

    Pro milovníky sklípkanů a tarantulí

    Máte rádi velké pavouky? Fascinuje vás jejich pohyb, jejich vzhled? Tvůrci pavouků na dálkové ovládání vsadili na snad nejkrásnějšího zástupce tohoto živočišného druhu, kterým je sklípkan Smithův. Se svými typickými oranžovými klouby a orámováním trupu, v kontrastu s temně černou barvou zbytku těla je absolutně nezaměnitelný s jinými sklípkany.
    Tento pavouk se sice pohybuje pouze na kolečkách, ale vzrušení si s ním užijete dost a dost. Zejména tam, kde ho ostatní nebudou čekat. Jen opatrně s citlivými jedinci, kardiaky a staršími lidmi…

  10. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pod stan

    Máte rádi dřevěná joja?

    Na závěr nelze nedoporučit stará dobrá dřevěná joja, která se donekonečna odmotávají a znovu navíjejí na provázek umístěný ve svém středu. Míra nostalgie je umocněna ještě i zvoleným motivem berušky, tedy slunéčka sedmitečného, které je z naší přírody stále více vytláčeno invazivním slunéčkem východním, které je větší, lépe se rozmnožuje, je dravější, ale bohužel i smradlavější.
    Sedmitečná varianta je, v dřevěné podobě, k mání za něco málo přes jeden dolar. Tak schválně – kolik už máte rekord?


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás