Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro kluky

Redakce
Publikováno 12. října 2017

Vánoce se neúprosně blíží a kdo nakoupí dárky s předstihem má většinou vyhráno a nemusí se účastnit na poslední chvíli předvánočního shonu v podobě kupování dárků. Nejhorší je ale dárek vůbec vymyslet, koupit samotný dárek až takový problém není. A i proto je zde Skrblík, který se snaží vám nějaký ten tip v podobě dárku pro vaše nejbližší ukázat a oprostit vás tak od vymýšlení, co vůbec komu koupit. Dnes jsou na řadě děti – kluci. Co tedy koupit jako dárek klukům ? Zkuste najít odpověď v našem následujícím článku – 10 tipů na dárek pro kluky z Aliexpressu.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro kluky

    Svítící závodní dráha

    Tady si troufám předvídat hit letošních Vánoc. Svítící závodní dráha se postupně objevuje ve spoustě obchodech, mnohdy však za o dost větší peníze. Zde máte k dispozici 240 kusů této zářící dráhy, kterou si můžou vaše dítka poskládat do nejrůznějších tvarů. Objednávka zahrnuje i jedno svítící autíčko, které se poté po této dráze prohání.

    Tohle děti prostě baví a další výhodou je i to, že se dá postupně přikupovat více a více kousků dráhy nebo nejrůznější autíčka.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro kluky

    Dřevěný skládací stromeček

    V našem výběru samozřejmě nezapomeneme ani na menší dítka. Zde se snoubí možnost skládání s jakousi kuličkovou dráhou. Děti postaví stromeček, který je zároveň kuličkovou dráhou a po stromečku tak padá kulička.

    Zde si děti rozvíjí fantazii a jemnou motoriku, můžou využít čtyři barevné odstíny „lístků“ stromečku a poskládat si tak stromeček dle svých představ a po něm shora nechat padat kuličku. Jako u mnoha malých dětí je potřeba dávat pozor na malé kousky, zvláště u dětí, které se je rády strkají do úst. Možná i proto je hračka určena pro děti od 3 let.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro kluky

    Magnetická stavebnice

    Děti rády cokoli staví a je jim víceméně jedno z čeho. Tady jde o magnetické bloky nejrůznějších tvarů a barev a děti tak mohou poskládat skoro vše co jejich fantazie a ručičky zvládnou. Tento set obsahuje 110 takových stavebních kousků a opět je velká výhoda koupě buď většího setu – 128, 142 či 184 stavebních dílů nebo postupně dokupovat tyto dílky navíc v průběhu času tak jak děti bude tato stavebnice bavit.

    Podle fotografií u tohoto výrobku je opravdu třeba uznat, že postavit z této magnetické stavebnice jde opravdu nepřeberné množství tvarů a modelů od autíček až po ruská kola apod.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro kluky

    Terénní auto na dálkové ovládání

    Tohle chtěl asi jako kluk každý z nás. Na Aliexpressu je autíček na dálkové ovládání mnoho, od formulí, obyčejných osobních aut až po tanky. Nejvíce ale zaujal tento terénní vůz, který můžete ovládat až na 50 metrovou vzdálenost. Rozměry tohoto teréňáku jsou 28 x 16 x 15 cm a už podle toho jak vypadá si asi opravdu poradí s mnoha nerovnostmi, které na něj v terénu číhají.

    Cena se odvíjí podle toho, jaký set si objednáte, ať už podle barvy (červená, modrá a zelená), ale hlavně podle toho, kolik bude v balení náhradních baterií. Přece jen jedna baterie vydrží tak 20 minut jízdy a tak není na škodu mít po ruce další baterii a vybitou jednoduše vyměnit a jezdit dále. V dražším setu tak lze mít až 3 baterie.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro kluky

    Minidron

    Drony se postupem času stávají běžnou záležitostí. Na Aliexpressu lze nakoupit mnoho takových produktů. Pro děti, které si dron přejí, bych měl tento tip. Přece jen je dron dražší záležitost a nemělo by se s ním létat všude. Minidron, který Aliexpress nabízí může ukojit dětskou touhu dron vlastnit.

    Tato malá kvadrokoptéra je na dálkové ovládání , to je na AA baterie (nejsou součástí balení). Létání dron vysiluje a tak vydrží létat max. 5 minut, poté se musí dobít (40-60 minut). Velikost dronu je 7 x 7 cm. Pro prvotní seznámení se světem dronů je tato hračka ideální. Dle výrobce se doporučeje dětem nad 14 let.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro kluky

    Fidget Spinner

    Ano, to zde opravdu nemohlo chybět. Hit letošního léta, které nejedno dítko chtělo nebo ještě chce. Aliexpress těchto spinnerů nabízí opravdu hodně a tvary jsou opravdu někdy až zarážející. Nalezneme zde k mání hvězdice, dolar, kost, srdíčka atd. Opravdu je zde nabídka doslova šílená a o barvách je zbytečné se bavit, snad neexistuje spinner,který byste zde nenalezli.

    Vybrali jsme svým způsobem obyčejný kousek, který ale se svou cenou je favoritem mnohých a navíc dokáže díky LED diodkám ve tmě svítit – modře, červeně či zeleně. Barvu samotného spinneru si vyberete ze šesti berev, rozměr spinneru je 75 x 12 mm. Pokud by se vám nezamlouval tento náš výběr, není nic jednoduššího se podívat na jiné nabídky Aliexpressu, protože spinnerů je na Aliexpressu opravdu dost a dost.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro kluky

    3D skládačka tanku

    Toto je puzzle pro větší děti, které baví skládání modelů. Zde mají možnost složit si 3D model tanku Tiger v měřítku 1:150. Dílky z kterých se tento model skládá jsou kovové a opracované laserem, na složení tanku nepotřebujete lepidlo, postačíte si pouze s nůžkami a kleštičkami.

    Mějte na paměti, že model je to opravdu malý a hodí se tak pro dětičky, které jsou manuálně zručnější. Přece jen má model 7,5 x 3,6 x 3,4 cm. Pro takové dítka to ale bude opravdu zajímavý dáreček.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro kluky

    Mobilní telefon XIAOMI RedMi 4X

    Doba už je taková a mobilní telefony mají děti asi nejraději. Na telefon si totiž můžou nainstalovat hry a jinak využívat telefon k focení, poslouchání muziky apod. Ať už se chystáte koupit telefon dětem a ne jen z výše uvedených důvodů, ale třeba i kvůli kontrole a volání když jdou děti ze školy, určitě se podívejte na tento zajímavý model. Cenově se nejedná o až tak drahý model, ale poměrem cena/výkon určitě zaujme. Vždyť o tom svědčí i počet objednávek – na Aliexpressu si tento model zakoupilo více než 10 000 lidí a i v recenzích na mobily speciálně zaměřených webů si tento model vede opravdu dobře.

    Technické parametry nejsou za tu cenu vůbec špatné – 3 GB RAM, 32 GB vnitřní paměti, 5 palcový HD displej, možnost DUAL SIM nebo vložení SD karty, 13MPx fotoaparát, přední 5 MPx, čtečka otisků prstů, 4100 mAh baterie, podpora LTE. Jako výhody jsou odladěný operační systém a velmi dobrá výdrž baterie. Opravdu za málo peněz dostanete velice povedený mobilní telefon a navíc se ani nejedná o úplně no name čínskou značku telefonu, protože XIAOMI u nás expanduje a např. v Praze již otevřelo i svůj první kamenný obchod u nás.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro kluky

    Kobereček pro nejmenší děti

    Nejmenší děti ještě nemají z dárečků moc rozumu, ale jistě jim uděláte radost tímto hracím kobercem. Ten svým vzorem přímo nabádá k tomu, aby si na něm kluci rozvinuli svůj svět a využili tak naplno celou síť silnic, domů, autíček apod. Zde si vaše dítka opravdu vyhrají a pokud mají kluci rádi autíčka, jako že ano, zde se můžou dosyta realizovat.

    Velikost si můžete vybrat dle vašich dispozic pokojíčku, nabízí se dvě 160 x 130 a 200 x 160 cm. Každá ještě v různé tloušťce 3 a 5 mm.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro kluky

    Stavebnice

    Pokud vaše děti rády staví nejrůznější stavebnice typu Lega, podívejte se na tento produkt. Jedná se o 500 či tisícikusovou stavebnici nejrůznějších barevných a tvarově odlišných dílků, z kterých už lze postavit opravdu ledacos. Pokud tedy nechcete utrácet za originální značku stavebnice, která stojí daleko více, zde máte možnost ušetřit.

    Navíc na Aliexpressu naleznete i složitější stavebnice pro větší děti, kde si mohou poskládat např. formuli či loď. Tento výrobek je určen pro dítka mladšího věku– nad 3 roky.


A
Arnošt 12.10.2017 – 20:38

Ten telefon asi celníci zadrží a prodraží se,nebo je nějaký fígl že ne?

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás