Skrblíkův týden: Pětistovka na nákup v Lidlu, vstupenky CineStar 1+1 zdarma, chytrý náramek 299,90 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 15. července 2024

Skrblíkův týden pro vás opět připravil výběr těch nejlepších slev a akcí. Klienti T-Mobile mohou využít akce 1+1 na vstupenky do multikina CineStar. Concept.cz rozdává poukazy do Lidlu, Skip Pay nabízí slevu až 1 500 Kč v Datartu a lidl-shop.cz zlevnil chytré náramky o 50 %.

Dovolenou v Řecku si můžete dopřát už za cenu kolem 10 tisíc, kapslový kávovar Cafissimo pure+ pořídíte za exkluzivní cenu 499 Kč, s výraznou slevou koupíte i zmrzlinovač Gorenje. A bezplatný přístup k Apple službám získáte na iStyle.cz.

  1. Můj T-Mobile: Vstupenky do multikina CineStar 1+1 zdarma

    T-Mobile pro své zákazníky připravil v aplikaci Můj T-Mobile lístky do kina CineStar v akci 1+1 zdarma. K získání slevy je třeba v aplikaci kliknout na tlačítko „Získat výhodu“, následně se zobrazí slevový kód. Ten lze uplatnit při online nákupu vstupenky přímo na stránkách CineStar, nebo osobně u pokladny na jakékoli pobočce multikina CineStar.

    Lístek 1+1 zdarma je možné využít pouze v úterý. Akce probíhá do 31. července 2024.

  2. Concept.cz: 500 Kč na nákup v Lidlu

    Výrobce elektrospotřebičů Concept pořádá speciální akci „Užij si léto s chutí“. K nákupu vybraných modelů odšťavňovačů nebo sušiček na ovoce rozdává poukázky na nákup potravin v Lidlu. Poukazy jsou dostupné v hodnotě až 500 Kč, objednávku je nutné provést do 31. srpna 2024.

    Více informací je k dispozici přímo na stránkách Concept.cz.

  3. SkipPay: 1 500 Kč na nákup v Datartu + prodloužená záruka zdarma

    Slevu 1 500 Kč na nákup v Datartu dostanete s novou Skip Pay kartou. Stačí si pořídit balíček MAXI od Skip Pay a nákup v Datartu zaplatit nově vydanou Skip Pay kartou. Podmínkou je, že musí jít o první platbu touto kartou. V případě, že Skip Pay kartu budete aktivně využívat a každý měsíc provedete alespoň 5 plateb (a nakoupíte min. za 10 000 korun), budou vám připsány odměny na další nákupy, a to ve výši 12 x 100 Kč.

    Nákup do 1 500 Kč je v Datartu zcela zdarma, u dražší objednávky bude poskytnuta sleva ve výši 1 500 Kč. Jako bonus navíc získáte pojištění proti rozbití a krádeži zdarma plus prodlouženou záruku na 3 roky. To platí téměř u všech nákupů v hodnotě nad 1 500 Kč. Podrobné informace najdete na stránkách SkipPay.cz.

  4. Gorenje: Zmrzlinovač za 2 999 Kč

    V oficiálním e-shopu značky Gorenje právě probíhají Prázdninové slevy, díky kterým vybrané spotřebiče zlevnily až o 40 %. Za pozornost rozhodně stojí plně automatický zmrzlinovač Gorenje, ve kterém snadno vyrobíte smetanovou zmrzlinu, sorbet, gelato nebo mražený jogurt. Zmrzlinovač zvládne vyrobit několik dávek zmrzliny denně.

    Zmrzlinovač se běžně prodává za cenu 4 299 Kč, na Gorenje.cz je aktuálně dostupný za 2 999 Kč. Doprava je zdarma.

  5. Husky.cz: Druhý kus za půlku

    Druhý kus za poloviční cenu nabízí Husky.cz. K uplatnění slevy je třeba v nákupním košíku zadat slevový kupon Husky ve znění DRUHY24. Po potvrzení se u druhého, levnějšího kousku sníží cena o 50 %. Slevový kód se vztahuje pouze na sortiment HUSKY.

  6. Čedok: Týden v Řecku za 10 290 Kč

    Do Řecka, konkrétně na ostrov Thassos, se můžete podívat s cestovní kanceláří Čedok za 10 290 Kč na osobu. Zájezd se koná v termínu od 15. srpna do 22. srpna 2024, odlet je z ostravského letiště. Za příplatek lze letět z Brna, nebo z Prahy. Ubytování je zajištěno v apartmánech v klidné části hlavního města ostrova Limenas. Nejbližší obchody a restaurace jsou v docházkové vzdálenosti asi 550 m, pláž je vzdálena přibližně 700 m od apartmánů.

    Na výběr je ale mnohem více řeckých destinací za zajímavé ceny, zejména v kategorii Last minute zájezdů. Kompletní nabídka je dostupná na stránkách Čedok.cz.

    Cena i dostupnost zájezdu se může kdykoli změnit, nabídka je platná v den vydání Skrblíkova týdne, tj. 15. července 2024.

  7. Tchibo: Kapslový kávovar Cafissimo pure+ za 499 Kč

    Nový kapslový kávovar Cafissimo pure+ díky třístupňovému systému spařování připraví tu nejlepší kávu espresso, caffè crema nebo překapávanou kávu. Stačí pouze stisknout tlačítko. Kávovar stojí běžně 1 799 Kč, pokud však máte věrnostní kartičku TchiboCard, zaplatíte jen 499 Kč.

    Akce poběží až do 1. září 2024.

  8. Drogerie Teta: Všechny deodoranty ve skle za půlku

    Deodoranty ve skle (natural sprej) s vůněmi od značek Nike, adidas, MEXX, Bruno Banani, Playboy nebo B.U. je možné v drogeriích Teta nakoupit za poloviční ceny. Do akce byly zařazeny také některé parfémy a toaletní vody, zde se slevy pohybují až do 50 %.

    Slevy jsou platné do 30. července 2024.

  9. lidl-shop.cz: Chytrý náramek SilverCrest za 299,90 Kč

    Do Hitů týdne na lidl-shop.cz byl zařazen Chytrý náramek SilverCrest s 50% slevou. Namísto 599,90 Kč za něj do neděle 21. července 2024 zaplatíte jen 299,90 Kč.

    Náramek je vybaven barevným LCD displejem, dostupný je ve dvou barevných provedeních. Umí zaznamenat například počet kroků, spálené kalorie nebo dobu fyzické aktivity. Dokáže změřit srdeční tep, nabízí 14 sportovních režimů, po spárování s mobilním telefonem zobrazuje příchozí hovory a zprávy. Vydrží sedm dní provozu na jedno nabití.

  10. iStyle.cz: Apple Music a Apple TV+ až na 3 měsíce zdarma

    Zajímavou akci na svých stránkách nabízí iStyle.cz. Vyzvednout si zde můžete slevové kódy, které vám zajistí bezplatný přístup k Apple službám, a to až na 3 měsíce:

    • Apple TV+ a iCloud+ (50 GB) na 3 měsíce zdarma pro nové i vracející se uživatele
    • Apple Music na 2 měsíce zdarma pro nové uživatele
    • Apple Arcade na 2 měsíce zdarma pro nové i vracející se uživatele

    Nabídka se nevztahuje na uživatele s aktivním předplatným. Vygenerovaný kód je platný jeden měsíc. Pokud není služba před uplynutím bezplatné lhůty ukončena, je automaticky naúčtován měsíční poplatek za užívání služeb.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás