Skrblíkův týden: Neomezené volání 275 Kč/měsíc, MEGA Výprodej Alza, HBO zdarma, pákový kávovar 2 499 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 5. srpna 2024

Alza tento týden spustila MEGA Výprodej, do slev zařadila mimo jiné i praktický pákový kávovar za 2 499 Kč. Neomezené volání seženete za určitých podmínek už za 275 Kč měsíčně a kompletní balíček HBO dostanete ke službě Lepší TV zcela zdarma.

Týden na Kypru si je možné dopřát už za necelých 11 tisíc. Allegro pořádá Allegro Days, za doporučení Allegra přátelům navíc můžete získat slevový kupon v hodnotě 200 Kč. Řada prodejců posunula výprodeje do finální fáze a navýšila letní slevy, přesvědčit se o tom můžete na stránkách eObuv.cz nebo Modivo.cz.

  1. Invia.cz: Týden na Kypru ve 4* hotelu za 10 770 Kč

    S blížícím se koncem hlavní sezony klesají ceny dovolených, přímořské destinace je tak možné navštívit za mnohem přijatelnější ceny. Například týden na Kypru s pobytem ve 4* hotelu s odletem z Prahy nabízí polská cestovní kancelář TUI na stránkách Invia.cz za 10 770 Kč za osobu.

    Odlet je v sobotu 31. srpna 2024, návrat je plánován na sobotu 7. září 2024. Ubytování je zajištěno v Melini Hotel Suites v apartmánech s kuchyňským koutem s balkonem, nebo s výhledem na moře. Hotel se nachází v centru letoviska Protaras v blízkosti zálivu Fig Tree, pláž je od hotelu vzdálena přibližně 500 m.

    Cena i dostupnost zájezdu se může kdykoli změnit, nabídka je platná v den vydání Skrblíkova týdne, tj. 5. srpna 2024.

  2. Lepší.TV: 154 stanic za korunu + balíček HBO na měsíc ZDARMA

    Přetáčení reklam, zpětné sledování filmů, pestrý výběr programů a přístup k televizi ve všech zemích EU. To vše jsou výhody, které nabízí internetová televize Lepší.TV. K pořízení stačí mít chytré zařízení – televizi, telefon, tablet nebo počítač a internetové připojení. Pak už si jen stačí stáhnout aplikaci.

    Službu Lepší.TV si můžete vyzkoušet na 10 dní bez závazku za korunu. Zkusit si můžete balíček MAX (154 programů za 299 Kč měsíčně), KLASIK (141 TV stanic za 249 Kč měsíčně) nebo MINI (72 TV stanic za 139 Kč měsíčně). V případě, že Lepší.TV do 10 dnů zrušíte, bude vás 10 dní sledování stát pouze korunu. Jestliže službu nezrušíte, bude vám bude z účtu automaticky stržena částka za vybraný balíček a služba se prodlouží o další měsíc.

    Jako dárek navíc dostanete celý balíček HBO na měsíc zdarma. Balíček obsahuje HBO, HBO 2, HBO 3, Max a 2 programy Cinemax. Jestliže si Lepší TV po uplynutí zkušební lhůty neprodloužíte, pak i HBO bude fungovat jen 10 dnů. Za balíček HBO zaplatíte po vyčerpání prvního měsíce 219 Kč za každý měsíc. Službu lze kdykoli zrušit.

  3. eObuv.cz: Finální výprodej se slevami až 70 %

    Online prodejce obuvi eObuv.cz nabízí na svých stránkách finální výprodej, slevy u vybraných modelů dosahují až 70 %. Ve výprodeji najdete mnoho modelů od značek jako Tommy Hilfiger, Guess, Gant, Gino Rossi, Tamaris, Keen, Adidas, Nike, Vans, Calvin Klein Jeans nebo Converse.

    Na vybrané novinky z kategorie Sneakers do 14. srpna 2024 navíc platí sleva až 20 %.

  4. Parfumerie Marionnaud: Sleva 30 % při nákupu min. dvou produktů

    Nenechte si ujít exkluzivní slevu 30 % na nákup v Parfumerii Marrionnaud. Stačí nakoupit alespoň dva produkty a získáte slevu 30 %. Sleva se automaticky odečte v nákupním košíku, není třeba zadávat žádný slevový kód.

    Akce se nevztahuje na vůně zařazené do akce „Naše nejlepší ceny“ a Bondi Sands. Slevu je možné využít do neděle 11. srpna 2024.

  5. lidl-shop.cz: Zmrzlinovač za 1 399 Kč, Kuchyňské rádio DAB+ za 399,90 Kč

    Mezi Hity týdne na lidl-shop.cz stojí za pozornost Zmrzlinovač SilverCrest na přípravu mléčné zmrzliny nebo sorbetu s 36% slevou. Zmrzlinovač je samochladící bez kompresoru, ovládání je velmi jednoduché, na celý proces výroby zmrzliny si vystačíte se třemi tlačítky. Zmrzlina je hotová přibližně za hodinu, přesná doba přípravy ale záleží na variantě zmrzliny. V ceně 1 399 Kč je zahrnuto poměrně četné příslušenství – odměrka, porcovač zmrzliny, silikonová špachtle a sada 5 odměrných lžiček.

    Se 60% slevou se nabízí Kuchyňské rádio DAB+ SilverCrest. Rádio má paměť pro 60 rádiových stanic, je vybaveno technologii DAB+ s brilantní kvalitou zvuku, mezi uživateli se těší výbornému hodnocení, především s ohledem na poměr cena/výkon. Nyní je k dostání za 399,90 Kč namísto obvyklých 999,90 Kč.

    Ceny jsou platné do neděle 11. srpna 2024.

  6. Poda: Neomezené volání za 275 Kč za měsíc

    Poskytovatel internetových a mobilních služeb PODA nabízí svým zákazníkům neomezené volání + 100 SMS za 275 Kč měsíčně. Volání za zvýhodněnou cenu je určeno pouze zákazníkům, kteří využívají internet nebo TV od PODY. Pro klienty, kteří nevyužívají jiné služby od PODY, platí cena 320 Kč/měsíc. Uvedená cena zahrnuje pouze neomezené volání a 100 SMS.

    Optický, nebo bezdrátový internet právě nyní PODA nabízí novým klientům za akční ceny na 12 měsíců a bez závazků. Dostupnost služeb si je třeba ověřit na stránkách PODA.cz.

  7. Alza: MEGA výprodej – Pákový kávovar Siguro za 2 499 Kč

    Alza spustila MEGA výprodej, ve kterém slibuje poctivé slevy dosahující až 30 %. Výprodej se dotýká celého sortimentu, kompletní přehled zlevněného zboží najdete na stránkách Alza.cz.

    V nabídce nelze přehlédnout praktický pákový kávovar Siguro za 2 499 Kč (běžně 3 199 Kč) v nerezovém provedení, se kterým je možné připravit až dva šálky kávy najednou. Kávovar je vybaven parní tryskou k napěnění mléka, čerpadlem o tlaku 20 bar a vyjímatelnou nádrží na vodu. Jako dárek k nákupu obdržíte 250g balení vyhlášené zrnkové kávy AlzaCafé.

    Výprodej probíhá do 19. srpna 2024.

  8. Šperky.cz: Více než 6 000 šperků za výprodejové ceny

    Více než 6 000 šperků prodává e-shop Šperky.cz za výprodejové ceny. Do slev byly zařazeny mimo jiné elegantní náušnice z dílny Tiffany & Co., neodolatelné kousky z kolekce Swarovski, stříbrné korálky, přívěsky, prsteny i náramky Pandora, šperky od známých módních domů jako je Emporio Armani, LiuJo, Diesel, Hugo Boss nebo Michael Kors.

    Kompletní nabídka je k dispozici na stránkách Šperky.cz.

  9. Modivo: Finální výprodej a slevy až 70 %

    Finální výprodej pořádá také e-shop se značkovou módou Modivo.cz. Se slevou až 70 % pořídíte nejrůznější kousky od prémiových značek, jako jsou Tommy Hilfiger, Desigual, Guess, The North Face, Pepe Jeans, Emporio Armani, Geox nebo Calvin Klein. Vybírat můžete v dámském, pánském i dětském sortimentu.

  10. Allegro: Allegro Days + kupon 200 Kč za doporučení přátelům

    Vybrané zboží prodává Allegro do neděle 11. srpna 2024 se slevou až 40 %. Do slev Allegro Days je zahrnuto zboží z mnoha kategorií. Ušetřit je možné například při nákupu elektroniky, módy, drogerie nebo hraček.

    Za doporučení Allegra přátelům můžete získat slevový kupon v hodnotě 200 Kč. Stačí si vyzvednout unikátní odkaz ve svém účtu Allegro a zaslat jej přátelům. Pokud se zaregistrují a nakoupí na Allegro.cz, dostanete do 14 dnů od provedení nákupu kupon v hodnotě 200 Kč. Další podrobnosti jsou dostupné na Allegro.cz.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás