Skrblíkův týden: Mallorca za super cenu, 500 Kč na nákup v IKEA, chytrý náramek 299,90 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 12. srpna 2024

IKEA do konce srpna 2024 pořádá letní výprodej, nabízí splátky bez navýšení a k nákupu za více než 2 500 Kč rozdává kupony v hodnotě 500 Kč. Slevu do Aquapalace v Čestlicích dostanete u RegioJetu k jízdenkám do Prahy a e-shop 2jakost.cz prodává v rámci akce Srpnové slevodny prémiový pákový kávovar Gaggia Gran Prestige za cenu 2 199 Kč.

Na Mallorcu se můžete zaletět podívat v září za necelých 10 tisíc, u Dr. Maxe si koupíte dva značkové krémy na opalování, ale zaplatíte jen jeden, a na lidl-shop.cz pořídíte chytrý náramek SilverCrest za půlku. To vše, a ještě mnohem víc přináší aktuální vydání Skrblíkova týdne.

  1. Invia.cz: Mallorca se snídaní s odletem z Prahy za 9 786 Kč

    Týden na Mallorce v termínu od 10. září do 16. září 2024 si můžete dopřát díky nabídce cestovní kanceláře LMX International za 9 786 Kč za osobu. Odlet je plánován z Prahy, ubytování je zajištěno v 2* hotelu Playa Blanca, ten se nachází přibližně 250 m od pláže. V ceně je zahrnuta snídaně, polopenzi nebo All Inclusive si je možné dokoupit.

    Podle recenzí je hotel vhodnější spíše pro nenáročnější hosty.

    Cena i dostupnost zájezdu se může kdykoli změnit, nabídka je platná v den vydání Skrblíkova týdne, tj. 12. srpna 2024.

  2. IKEA: Letní výprodej, splátky bez navýšení a 500 Kč na další nákup

    Poněkud netradičně probíhá v těchto dnech v obchodních domech IKEA letní výprodej. Přislíbeny jsou slevy až 60 % na vybraný nábytek, dekorace a domácí potřeby. Zároveň je možné v IKEA nakoupit na splátky bez navýšení. Jednou z podmínek pro poskytnutí úvěru je nákup min. za 2 000 Kč. Splátky si lze rozložit na 10, 15 nebo 20 měsíců, poskytovatelem je společnost Home Credit a.s.

    Pokud během srpna 2024 utratíte v IKEA alespoň 2 500 Kč a při placení načtete věrnostní kartičku IKEA Family, získáte kupon v hodnotě 500 Kč na další nákup. Kupon bude možné uplatnit v období od 1. září do 30. října 2024. Více informací najdete na stránkách IKEA.

  3. RegioJet.cz: Sleva na vstupenky do Aquapalace Praha, děti do 100 cm zdarma

    Celodenní vstupenka do Vodního světa v Aquapalace v Čestlicích dospělého vyjde ve všední den na 1 049 Kč a dítě na 799 Kč. Ušetřit na vstupném lze s vlakovou, nebo autobusovou jízdenkou do Prahy od společnosti RegioJet. Za celodenní vstupenku pak dospělá osoba zaplatí 929 Kč, dítě do 150 cm 699 Kč, děti do 100 cm neplatí nic.

    Vstupenky je nutné zakoupit už při nákupu jízdenky na stránkách RegioJet, a to v kategorii Doplňkové služby. Zakoupená vstupenka se následně předkládá na pokladně Aquapalace, platná je jeden týden po využití jízdenky do Prahy.

  4. Sinsay: Téměř 5 000 kousků se slevou až 50 % + doprava zdarma

    Letní oblečení a doplňky pro dámy, pány a děti nakoupíte se slevou až 50 % na Sinsay.com. Výběr je obrovský a ceny jsou více než přijatelné. Do výprodeje jsou zahrnuty také doplňky do domácnosti – dekorace, kuchyňské potřeby, bytový textil nebo hračky.

    Kompletní nabídka je k dispozici na Sinsay.com, navíc na všechny objednávky platí právě teď doprava zdarma.

  5. 2jakost.cz: Srpnové slevodny, pákový kávovar Gaggia Gran Prestige za 2 199 Kč

    E-shop 2jakost.cz pořádá akci s názvem Srpnové slevodny, ve které prodává domácí spotřebiče od značek Bosch, Gorenje, Severin, Haier nebo Amica za zvýhodněné ceny. Za pozornost rozhodně stojí kávovary italské značky Gaggia, například pákový kávovar z nerezové oceli Gaggia Gran Prestige se na 2jakost.cz prodává za 2 199 Kč, přičemž běžně jeho cena přesahuje 5 tisíc.

    Obecně sortiment na 2jakost.cz zahrnuje produkty s poškozeným obalem, případně s menší kosmetickou vadou. Na prodávané zboží se vztahuje standardní záruka 2 roky, stejně tak platí běžná pravidla pro nákup přes internet – zakoupené zboží je možné vrátit do 14 dnů bez udání důvodu.

  6. DrMax.cz: Opalovací kosmetika v akci 1+1 ZDARMA

    Eucerin SUN, skinexpert BY DR.MAX, Uriage Bariésun, Bioderma Photoderm nebo APIVITA Bee Sun Safe. Produkty těchto značek pořídíte v internetové lékárně DrMax.cz v akci 1+1 zdarma. Výběr je velmi pestrý, v nabídce najdete kupříkladu dětské krémy na opalování s ochranou SPF50+, spreje na opalování pro citlivou pokožku, emulze redukující pigmentové skvrny nebo vysoce ochranné krémové gely, které bojují proti předčasnému stárnutí.

    Celá nabídka je k dispozici na DrMax.cz.

  7. Sportisimo: Výbava do školy za výhodné ceny

    Zaregistrujte se do klubu Sportisimo a pořiďte dětem výbavu do školy za zvýhodněné ceny. Při koupi celého kompletu – tedy bot, teplákové soupravy, trička a školního batohu ušetříte minimálně 300 Kč oproti běžným cenám.

    Pokud nakoupíte do 15. září 2024 za více než 700 Kč v kamenných prodejnách Sportisimo a při placení prokážete členství v Klubu, získáte slevu 15 % na dámské boty a oblečení.

  8. Concept.cz: Letní výprodej + slevy na rozbalené zboží

    V oficiálním e-shop značky Concept probíhají slevy na vybrané domácí spotřebiče, a to až do výše 38 %. Do slev jsou zařazeny například americké lednice, sporáky, robotické vysavače, kuchyňské spotřebiče, čističky vzduchu, sloupové ventilátory nebo mikrovlnné trouby. Součástí výprodeje jsou rovněž slevy na rozbalené zboží, nebo na produkty, u kterých jsou patrné kosmetické vady, případně výrobky s poškozeným obalem. Slevy jsou poměrně výrazné, na zboží se vztahuje standardní záruka 24 měsíců.

    Výprodej potrvá do 31. srpna 2024.

  9. Kilpi: Finální výprodej – trička od 299 Kč

    Kilpi pořádá finální výprodej. S výraznými slevami tak můžete pořídit funkční trička, běžecké oblečení, nejrůznější outdoorové kousky, kraťasy, bundy, mikiny, ponožky nebo třeba ultra lehké turistické batohy. Trička začínají na cenách od 299 Kč, běžecké kalhoty od 699 Kč, lehké bundy od 799 Kč a sportovní ponožky od 199 Kč.

    Všechny zlevněné produkty najdete na stránkách Kilpi.cz.

  10. lidl-shop.cz: Chytrý náramek SilverCrest za 299,90 Kč

    Hity týdne na lidl-shop.cz přináší čerstvou várku akčních cen. Mezi Hity nelze přehlédnout Chytrý náramek SilverCrest s 50% slevou. Namísto 599,90 Kč za něj do neděle 18. srpna 2024 zaplatíte jen 299,90 Kč. Dostupný je v modré, nebo černé barvě.

    Náramek má barevný LCD displej, zaznamená počet kroků i dobu fyzické aktivity, vypočítá spálené kalorie a změří srdeční tep. Celkem nabízí 14 sportovních režimů, po spárování s mobilním telefonem zobrazuje příchozí hovory i SMS zprávy.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás