Skrblíkův týden: Výstava korunovačních klenotů, neomezené volání + 6 GB 199 Kč, Slevové dny CZC

Lenka Chládková
Publikováno 23. září 2024

V aktuálním vydání Skrblíkova týdne vám poradíme, který operátor nabízí nejlevnější tarif s neomezeným voláním. Z kulturních akcí nelze jinak než doporučit výstavu korunovačních klenotů na Pražském hradě. Výstava potrvá až do pondělí 30. září 2024.

Z komerčních akcí stojí za pozornost Týden s Tescomou, posezónní výprodej na Nike.com nebo Slevové dny na CZC.cz, kde je možné pořídit vybranou elektroniku až o 30 % levněji. K televizorům Philips navíc CZC rozdává elektrické koloběžky a bezdrátové reproduktory zdarma.

  1. Výstava korunovačních klenotů v Praze

    Na Pražském hradě si je možné v těchto dnech prohlédnout české korunovační klenoty. Výstava se koná ve Vladislavském sále Starého královského paláce do pondělí 30. září 2024. Otevřeno je od 9 do 17 hodin, pouze ve čtvrtek 26. září 2024 je pro veřejnost otevřeno až od 13:00. Vstup je zdarma.

  2. Neomezené volání do všech sítí od 199 Kč

    Neomezené volání do všech sítí v Česku vychází na několik stokorun měsíčně. Ceny u jednotlivých operátorů se liší podle objemu dat, případně i dalších poskytovaných služeb. K nejvýhodnějším nabídkám na trhu aktuálně patří:

    • Tescomobile: Neomezené volání, SMS + 6 GB dat na 30 dní za 199 Kč
      Předplacenou SIM kartu NEOMEZENĚ s neomezeným voláním a neomezeným počtem SMS plus 6 GB dat na 30 dní prodává Tesco za 199 Kč. K ceně SIM je třeba připočíst poštovné, které při platbě předem činí 29 Kč, na dobírku pak 99 Kč.
      Balíček se obnovuje automaticky jednou za 30 dní. Pokud balíček není před obnovením zrušen, jsou služby po 30 dnech aktivovány za standardní ceny (balíček s neomezeným voláním, SMS a 2 GB dat stojí 399 Kč při platbě kartou, platnost je 30 dní).
    • GoMobil: Neomezené volání ŠEDESÁT+ za 250 Kč měsíčně
      Neomezené volání u GoMobil s tarifem ŠEDESÁT+ vychází na 250 Kč za měsíc. Tarif je určen pro věkovou kategorii nad 60 let, v základní verzi neobsahuje žádné SMS ani data, právě teď se dá k tarifu získat navíc 750 MB dat. Balíček se 100 SMS lze k tarifu přikoupit za 30 Kč měsíčně a 2 GB dat za 150 Kč měsíčně, celkem tedy tarif s neomezeným voláním do všech sítí, 100 SMS a 2 GB dat vyjde na 430 Kč/měsíc.
    • Poda: Neomezené volání za 275 Kč za měsíc
      Poskytovatel internetových a mobilních služeb PODA nabízí svým zákazníkům neomezené volání + 100 SMS za 275 Kč měsíčně. Volání za zvýhodněnou cenu je určeno pouze zákazníkům, kteří využívají internet nebo TV od PODY. Klienti, kteří nevyužívají další služby, platí 320 Kč/měsíc. Uvedená cena zahrnuje pouze neomezené volání a 100 SMS.
    • MOBIL OD ČEZ: Nekonečné volání, SMS a 1,5 GB za 349 Kč na měsíc
      Jedním z nekonečných tarifů MOBILU OD ČEZ je Nekonečné volání a SMS s 1,5 GB za 349 Kč. K tarifu se dají dokupovat různé balíčky služeb, které je možné jednou za zúčtovací období změnit. Podrobnější informace najdete na stránkách ČEZ.cz.
    • Vodafone: Neomezené volání, SMS a 3 GB dat za 367 Kč/měsíc
      U Vodafone stojí nejlevnější tarif s neomezeným voláním, SMS do všech sítí a 3 GB dat 367 Kč měsíčně. Tarif je bez závazku, podmínkou je sjednání online.
  3. Tescoma.cz: Týden s Tescomou -20 % na vše

    Tescoma pořádá Týden s Tescomou a při té příležitosti připravila pro zákazníky v e-shopu i v kamenných prodejnách 20% slevu na vše. K uplatnění slevy je třeba nakoupit minimálně za 699 Kč a zároveň při online nákupu na stránkách Tescoma.cz zadat slevový kupon Tescoma ve znění ZARI24.

    Sleva se nevztahuje na akční a již zlevněné produkty, akce probíhá do 30. září 2024.

  4. Nike.com: Posezónní výprodej se slevami až 50 %

    V oficiálním e-shopu značky Nike probíhá posezónní výprodej, zlevněno je více než 2 700 produktů až o 50 %. Za zvýhodněné ceny pořídíte stylové tenisky, sportovní oblečení i doplňky. Pokud se před nákupem zaregistrujete do věrnostního klubu Nike, bude vám objednávka doručena zdarma.

  5. OBI: Získejte 5% slevu za odběr newsletteru

    Slevový kupon OBI se slevou 5 % je připraven pro každého, kdo si stáhne mobilní aplikaci heyOBI do svého chytrého zařízení a přihlásí se k odběru newsletteru. Aplikace heyOBI je dostupná zdarma pro zařízení s operačními systémy iOS a Android. Slevu lze následně uplatnit na libovolný nákup v kamenných obchodech OBI.

    Zákazníci, kteří byli postiženi povodněmi, mají v OBI až do konce roku 2024 přislíbenou 20% slevu na celý sortiment. Sleva bude poskytnuta každému, kdo prokáže, že bydlí v zasažené oblasti.

  6. HUSKY.cz: EXTRA sleva 20 % na všechny mikiny a bundy HUSKY

    Skvělou příležitost k nákupu podzimních bund a teplejších mikin najdete na stránkách české značky HUSKY. Pokud při nákupu jakékoli mikiny nebo bundy ze sortimentu HUSKY zadáte slevový kupon HUSKY ve znění BMH20, získáte dodatečnou slevu 20 %. Sleva se vztahuje i na již zlevněné kousky.

    Kupon je platný do 10. října 2024.

  7. CZC.cz: Slevové dny, k nákupu televize elektrická koloběžka zdarma

    Na CZC.cz momentálně běží Slevové dny, díky kterým jsou vybrané produkty zlevněny až o 30 %. Nás zaujaly televizory Philips, konkrétně model Smart OLED 4K 65PML9019 s úhlopříčkou 164 cm za 34 193 Kč (cena je platná pouze se slevovým kuponem CZC ve znění CZCDTV10, bez kuponu je cena 37 992 Kč). K nákupu tohoto modelu dostanete elektrickou koloběžku JIVR a bezdrátový reproduktor ProXtend Rough X jako dárek.

    Případně lze zvolit menší model Philips 55PUS8919 SMART LED 4K televizor s úhlopříčkou 139 cm za 22 025 Kč (bez kuponu 24 472 Kč), k nákup získáte bezdrátový reproduktor a dětskou elektrickou koloběžkou zdarma.

  8. lidl-shop.cz: Multifunkční ruční mixér SilverCrest za půlku

    Mezi nejnovějšími akcemi pro tento týden na lidl-shop.cz se vyjímá „Srdce domova“. Do akce jsou zahrnuty mixéry, rychlovarné konvice, nejrůznější pomůcky na pečení – kuchyňské váhy, silikonové formy nebo praktické dózy.

    Za pozornost rozhodně stojí Multifunkční ruční mixér SilverCrest s 50% slevou. Za 499,90 Kč si pořídíte univerzální kuchyňský přístroj na míchání, mixování, šlehání a hnětení. Mixér je dodáván s bohatým příslušenstvím, má pět rychlostních stupňů a funkci turbo. Příkon je 300 W. Cena je platná do neděle 29. září 2024.

  9. AlbatrosMedia.cz: Podzimní výprodej – více než 150 knih za půlku

    Až do 31. října, případně do vyprodání zásob, poběží na AlbatrosMedia Podzimní výprodej knih. Za poloviční ceny je možné pořídit více než 150 titulů. Zastoupeny jsou dětské knihy, severské detektivky, motivační tituly, krásná literatura, učebnice nebo kuchařky.

    Pro objednávky za více než 650 Kč je k dispozici slevový kupon AlbatrosMedia v hodnotě 150 Kč. V nákupním košíku je třeba zadat ZARI150, po potvrzení se hodnota vaší objednávky automaticky sníží o 150 korun.

  10. Biano.cz: Výprodej nábytku a bytových doplňků

    Biano.cz patří k největším srovnávačům nábytku a bytových doplňků na českém trhu. Nabídky od různých prodejců jsou dostupné na jednom místě, snadno tak lze porovnat ceny i sortiment v různých obchodech. Na Biano.cz najdete zboží z obchodů jako je například Bonami, Dormeo, DesignPropaganda, IDEAnábytek, Westwing, Svět-svítidel a mnoho dalších.

    V případě, že se poohlížíte po nějakém kousku do domácnosti – ať už je to nová kuchyň, obývací stěna, postel, sedačka nebo třeba jen ložní prádlo, neměli byste na Biano.cz vynechat kategorii „Výprodej“. Právě nyní je ve slevě více než 70 000 produktů, přičemž nejvyšší slevy dosahují až 50 %. Kompletní nabídka je k dispozici na Biano.cz.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás