Jak rychle zhubnout? Vyzkoušeli jsme nejlepší přípravky na hubnutí

Lenka Chládková
Publikováno 19. července 2024

Zdravěji jíst, více se hýbat a zhubnout. Říká se to snadno, s realizací je to ale horší. Po překročení určité věkové hranice už nejde shodit přebytečné kilogramy tak snadno jako dříve a s postupujícím věkem je to čím dál tím víc obtížnější. Můžou za to hormonální změny, zpomalený metabolismus a zvýšené ukládání tuku. Řešením mohou být některé doplňky stravy podporující hubnutí.

  1. Jak rychle zhubnout? Bez pohybu to nejde

    Držet drastické diety se nevyplácí. Především jde o zdraví, které se může během nezdravého hubnutí poškodit. Tělu během těchto diet chybí energie, základní živiny i nezbytné vitamíny a minerály. Navíc není nijak neobvyklé, že se shozená kila po čase vrátí nazpět.

    Prvním krokem k úspěšnému zhubnutí by mělo být nastolení zdravějšího životního stylu. Základem je pravidelně jíst, co nejvíce se hýbat a dostatečně dlouho spát. Jídelníček by měl zahrnovat ovoce, zeleninu, kvalitní bílkoviny, sacharidy a zdravé tuky. Také je třeba dbát na to, aby příjem kalorií byl nižší než výdej, a rozhodně se je nutné vyhýbat pozdním večeřím.

    Samotné hubnutí mohou výrazně podpořit správně zvolené doplňky stravy. Na trhu se nabízí mnoho značek a přípravků, které za určitých podmínek pomáhají hubnout. Žádné zázračné pilulky, které stačí spolknout a kila jdou dolů samy, ale neexistují. Z vlastních zkušeností můžeme k hubnutí doporučit spalovače tuků. Důvod je jednoduchý, kvalitní spalovače zrychlují metabolismus a podporují spalování tuků. Dodají tělu energii před výkonem tak, aby podalo vyšší výkon, což vede ke spálení většího množství kalorií. A výsledky jsou vidět hned.

  2. Jak rychle zhubnout? Vyzkoušeli jsme nejlepší přípravky na hubnutí

    Fat Out! T5 SuperStrenght: Nejlepší spalovač tuků

    Spalovač tuků Fat Out! obsahuje kombinaci 5 složek, které ho řadí mezi jedny z nejúčinnějších spalovačů tuků na trhu. Urychluje hubnutí, snižuje chuť na jídlo, dodává energii, stimuluje metabolismus a optimálně reguluje hormonální hladinu. Složení spalovače Fat Out! je ve srovnání s konkurenčními výrobky zcela výjimečné. Kromě kofeinu, L-taurinu a zeleného čaje, které umí povzbudit a dodat organismu energii před výkonem, zde najdete extrakt z hnědých mořských řas a L-tyrosin. Tyto látky podporují funkci štítné žlázy. A právě nedostatečná činnost štítné žlázy má výrazný vliv na nabírání na váze a zvýšenou únavu.

    Z minerálních látek je zastoupeno železo, které je v mnoha směrech nezbytné pro správnou funkci těla. Podílí se na tvorbě hemoglobinu, který přenáší kyslík z plic do tkání, a myoglobinu, který dodává kyslík svalům. Celkově pomáhá snižovat únavu a zvyšuje fyzickou výkonnost. Ve spalovači tuku Fat Out! T5 SuperStrenght je dále obsažen chrom a niacin (vitamín B3).

    Osobní zkušenost s užíváním Fat Out! T5 SuperStrenght je velmi dobrá. V kombinaci s pravidelným běháním a silovým tréninkem funguje výborně. Před výkonem dodá slušnou dávku energie, zcela odstraní únavu a mírně zvýší tělesnou teplotu. Trénink je intenzivnější, výsledky (čas a uběhnutá vzdálenost) jsou výrazně lepší a úbytek na hmotnosti je mnohem vyšší než po tréninku bez spalovače. Pořizovací cena je 731 Kč, aktuálně je Fat Out! T5 SuperStrenght dostupný za akční cenu 307 Kč. Balení obsahuje 60 tablet, při doporučené denní dávce vydrží na 30 dnů.

  3. Jak rychle zhubnout? Vyzkoušeli jsme nejlepší přípravky na hubnutí

    Fat Out! Thermo Burn: Rychlé spalování tuků

    Fat Out! Thermo Burn pomáhá tuky spalovat a zároveň zabraňuje jejich ukládání, omezuje chuť k jídlu a zvyšuje hladinu energie. To vše dokáže díky svému jedinečnému složení. Mezi aktivními látkami nechybí kofein, zelený čaj, prémiový L-karnitin Carnipure, L-tyrosin, garcinie kambodžská nebo kajenský pepř.

    Fat Out! Thermo Burn se doporučuje užívat zejména tehdy, kdy se vám nedaří zhubnout, přestože sportujete a rozumně se stravujete. Důvodem může být stres, hormonální změny, pomalý metabolismus nebo nedostatek spánku. Fat Out! Thermo Burn nakopne váš organismus, a to doslova. Zvyšuje termogenezi, tělo tak produkuje více tepla a na to potřebuje více energie, takže spálí větší množství kalorií. Účinné látky obsažené ve spalovači navíc pomáhájí tělu využívat tuk jako palivo.

    Zkušenosti s Fat Out! Thermo Burn jsou velmi dobré. Dokáže dodat dostatek energie před náročným tréninkem, výrazně snižuje únavu a zvyšuje motivaci. Pomáhá podat intenzivnější výkon a zlepšuje koncentraci. Užívání spalovače se příznivě projevilo i na celkovém úbytku hmotnosti. Pořizovací cena je 610 Kč, právě nyní je ale Fat Out! Thermo Burn v prodeji se 48% slevou, za balení se 60 kapslemi zaplatíte 318 Kč. Doporučená dávka jsou 3 kapsle denně, balení tak vystačí na 20 dnů.

  4. Jak rychle zhubnout? Vyzkoušeli jsme nejlepší přípravky na hubnutí

    Slimmiccino XXL: Káva na hubnutí

    Pomyslnou třešničkou na dortu je káva na podporu hubnutí Slimmiccino XXL. Jeden šálek kávy obsahuje jen 7 kalorií, příjemně nabudí na celý den, omezí chuť k jídlu, a ještě k tomu urychlí spalování tuků. Chuťově připomíná kapučíno.

    Káva Slimmiccino XXL obsahuje kofein, extrakt ze zelené kávy, guaranu, kořen čenkanky a garcinii kambodžskou. Právě garcinie kambodžská pomáhá potlačovat chuť k jídlu, podporuje spalování a omezuje ukládání tuku. V Asii se plody garcinie kambodžské využívají již po staletí.

    Příprava nápoje je jednoduchá, obsah sáčku stačí rozpustit ve 100 ml horké vody a poté dobře promíchat. Nakonec je možné přidat trochu mléka podle vlastní chuti. Běžně se káva Slimmiccino XXL prodává za 629 Kč, akční cena činí 440 Kč. Balení obsahuje 10 sáčků kávy, jedna káva tak vychází na 44 Kč.

Využijte dodatečnou slevu 10 % na celou objednávku

Slevový kupon Sensilab ve znění Sensi1040 zlevní celou vaši objednávku na Sensilab.cz o 10 %. K uplatnění slevy je třeba nakoupit minimálně za 1 000 Kč a následně uvést slevový kód v nákupním košíku. Po potvrzení se sleva automaticky odečte z hodnoty objednávky.

Kupon je platný do 31. července 2024.

S předplatným ušetříte a získáte dopravu zdarma

V případě, že se přihlásíte k pravidelnému odběru produktu, který jste si na Sensilab.cz vybrali, ušetříte 10 % při každé další objednávce. Produkt vám bude automaticky doručován každý měsíc, v balíčku vždy dostanete něco navíc a dopravu budete mít zdarma.

Předplatné je možné kdykoli zrušit.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Recenze


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás