Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)

Lenka Chládková
Publikováno 9. srpna 2023
  • Letní výprodeje jsou v plném proudu, slevy dosahují až 80 %
  • Se slevou je možné pořídit sezónní zboží, módu, doplňky, sportovní vybavení, nábytek nebo elektroniku
  • Od ledna 2023 jsou prodejci povinni informovat o nejnižší ceně zboží za posledních 30 dnů

Konec falešných slev: Novela zákona ukončila nekalé praktiky obchodníků

Při slevách a výprodejích by již nemělo docházet k upravování cen, kdy prodejce před začátkem výprodeje uměle navýšil cenu a následně zboží zlevnil. Od ledna 2023 jsou obchodníci ze zákona povinni uvádět u jakéhokoliv zlevněného zboží původní cenu. Za porušení této povinnosti hrozí prodejcům pokuta až 5 miliónů korun.

Prodejce nyní musí slevu vypočítávat z ceny, jakou si za zboží účtoval v posledních 30 dnech ještě před začátkem slevy. Díky této informaci si jde snadno ověřit, jestli je sleva skutečná, nebo zda se jedná o trik prodejce. I přes to se ale vyplatí každý nákup ve výprodeji pečlivě promyslet a každou neodolatelnou nabídku porovnat také u jiných prodejců.

Extra sleva až 10 % na celý nákup

Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)V desítkách obchodů můžete získat extra slevu až 10 % na celý nákup, stačí se zaregistrovat do cashbacku Tipli. Příkladem jsou e-shopy AliExpress, AboutYou, Notino nebo Vivantis.

Registrace do Tipli je zdarma. Za provedené nákupy je možné k nově zřízenému účtu získat navíc bonusovou odměnu až 300 Kč.

Jak funguje cashback?

E-shopy běžně platí webovým stránkám provizi za každého přivedeného zákazníka. Cashbacky tuto myšlenku posouvají dál, když se o získanou provizi dělí se zákazníkem. Pokud zákazník cashback nevyužije, peníze zůstanou obchodu.

Přečtěte si, jak funguje cashback a poté se registrujte do Tipli.

Přehled letních výprodejů 2023

  1. 11teamsports.cz: Summer Sale a sleva až 80 % na vybrané produkty

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)
    E-shop 11teamsports.cz je specializovaný na fotbal. Pokud sháníte kopačky, dresy, tréninkové či zápasové vybavení, zastavte se na 11teamsports.cz. Kromě ryze fotbalových produktů zde seženete také sportovní oblečení, běžecké boty a další nezbytnosti, bez kterých se žádný sportovec neobejde.

    Doručení objednávky za méně než 2 500 Kč prostřednictvím Zásilkovny vychází na 69 Kč, přes PPL 99 Kč, dobírka je zpoplatněna částkou 49 Kč. Pokud nakoupíte za více než 2 500 Kč, bude zásilka doručena zdarma.

  2. 2jakost.cz: Mega výprodej se slevami až 83 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Vybavení do domácnosti, elektro, zahradní technika, pomocníci do dílny a mnoho doplňků pro volný čas s poškozeným obalem, případně s menší kosmetickou vadou prodává e-shop 2jakost.cz v rámci výprodeje se slevami, které dosahují až 83 % původních cen.

    Na prodávané zboží se vztahuje standardní záruka 2 roky, stejně tak platí běžná pravidla pro nákup přes internet – zakoupené zboží je možné vrátit do 14 dnů bez udání důvodu.

    Za všechny druhy dopravy zákazník zaplatí jednotný poplatek 99 Kč a to včetně dopravy velkých spotřebičů.

  3. 4camping.cz: Velký outdoor & camping výprodej – ušetřete 20 až 70 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)
    E-shop 4camping.cz se specializuje na outdoorové oblečení a vybavení pro pobyt v přírodě. Právě nyní lze s výraznými slevami pořídit funkční a outdoorové oblečení, sportovní vybavení, běžecké nebo trekové boty značek Mizuno, La Sportiva, Salewa nebo Dolomite, stany, spacáky, karimatky, batohy, kempingový nábytek a mnoho dalšího. Slevy dosahují až 70 % a jsou platné do vyprodání zásob.

    Každý nákup provedený na 4camping.cz je zařazen do soutěže o ceny za 500 000 Kč. Hlavní výhrou je zájezd na Korsiku pro 2 osoby, let balónem nebo pronájem karavanu.

    Doprava zdarma je pro všechny objednávky do výdejních míst DPD, doručení na adresu kurýrem platí vychází na 89 Kč, za dobírku se připlácí 20 Kč. U objednávek za více než 1 599 Kč se poštovné neplatí.

  4. 4home.cz: Až 79% sleva ve výprodeji

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Internetový obchod s bytovými doplňky 4home.cz zahájil výprodej, vybrané zboží lze pořídit až o 79 % levněji. Do výprodejové nabídky je zahrnuto téměř 1 900 produktů. Se slevou pořídíte ložní povlečení, deky, prostěradla, nejrůznější potahy, sklenice, sady nádobí, potřeby na úklid a další potřeby do domácnosti.

    Doprava zdarma je poskytována k objednávkám nad 1 500 Kč. U menších objednávek zaplatíte 99 Kč za Balík do ruky, dobírka je zpoplatněna částkou 39 Kč.

  5. 4kids.cz: Letní úklid skladu

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)V e-shopu 4kids.cz je možné díky letnímu výprodeji ušetřit při nákupu kajaků, člunů, bazénů, nafukovacích a venkovních hraček. Další slevy jsou dostupné v samostatné kategorii “Výprodej”. Celkem je zlevněno více než 800 hraček, slevy dosahují až 60%.

    Akční ceny nabízí e-shop 4kids.cz také na vybavení do školy. Se slevou lze pořídit značkové školní batohy a aktovky, penály, pera, pastelky i další školní potřeby.

    Doprava je zdarma u objednávek za více než 1 500 Kč, doručení s Českou poštou vychází na částku od 59 Kč, u dobírky se připlácí 39 Kč. Za dopravu kurýrem PPL se platí 99 Kč + 39 Kč za dobírku.

  6. A3 Sport: Letní výprodej přináší slevy až 70 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Prodejce sportovního oblečení A3 Sport zahájil 14. července 2023 letní výprodej, ve kterém zlevnil sportovní oblečení, boty a doplňky oblíbených značek. Slevy poběží do vyprodání zásob, nebo do ukončení akce.

    Do čtvrtka 10. srpna 2023 v e-shopu probíhají Dny adidas. Na vybrané zlevněné kousky je poskytována dodatečná sleva až 20 %.

    U objednávek za více než 2 000 Kč je poštovné zdarma, jinak je doručení zpoplatněno částkou 94 Kč.

  7. About You: Velký letní výprodej

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Internetový obchod se značkovou módou About You pokračuje v sezónních slevách. Do výprodeje zařadil více než 300 tisíc produktů se slevou až 60 %. Vybírat můžete značkové oblečení, boty a doplňky v dámském, pánském i dětském sortimentu. U jednotlivých produktů nezapomeňte sledovat informaci o nejvýhodnější ceně za posledních 30 dnů.

    Doprava je u všech objednávek s hodnotou nad 399 Kč zdarma, u nižších objednávek je poštovné zpoplatněno částkou 69 Kč. Zboží je možné vrátit do 100 dnů od doručení objednávky.

  8. adidas.cz: Ušetřete 40–60 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Sezónní výprodej 2023 byl již ukončen. Při nákupu lze aktuálně ušetřit při nákupu ze speciální kategorie “Poslední velikosti”, ve které je možné pořídit vybrané kousky se slevou 40 až 60 %. V nabídce najdete sportovní trička, mikiny, legíny, tepláky, boty a další nezbytnostné věci nejen pro sportovce.

    Cena poštovného z e-shopu adidas je 130 Kč, při objednávce nad 1 300 Kč je doručení zdarma. Pro členy adiClubu je doprava zdarma u všech objednávek.

  9. Albatros: 20% sleva na bestsellery a všechny populárně naučné knihy

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)AlbatrosMedia.cz nabízí největší letošní i loňské bestsellery s 20% slevou. Do akce je zařazeno téměř 300 titulů, najdete mezi nimi jak novinky, tak oblíbené knihy pro dospělé, děti i teenagery. Zároveň probíhá Letní výprodej, ve kterém je možné pořídit vybrané knihy do 150 Kč. Obě akce končí 31. srpna 2023.

    Díky akci Zpátky do školy je možné ušetřit 20 % při  nákupu populárně naučných knih včetně učebnic. Nabídku ocení zejména rodiče žáků, které v nadcházejícím školním roce čekají přijímací zkoušky na střední školy nebo víceletá gymnázia, na výběr je poměrně  mnoho přípravných publikací na přijímačky. Slevu je možné využít až do konce září 2023

    Poštovné se neplatí u objednávek nad 800 Kč, u menších objednávek je za doručení Českou poštou účtováno 109 Kč, u PPL pak 119 Kč. Osobní odběr v Zásilkovně, nebo Balíkovně vychází na 79 Kč.

  10. AliExpress: Slevy na vybrané kategorie zboží až 70 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Na AliExpress je možné při nákupu vybraného zboží ušetřit až 70 %. Zlevněno je zboží ve vybraných kategoriích, slevy se pravidelně obměňují.

    Poštovné je u většiny položek zdarma, někdy je účtován poplatek za doručení v minimální výši. Slevový kupon AliExpress najdete přímo na stránkách AliExpressu nebo na Skrblíkově kuponovém webu.

    Při nákupu si je třeba pohlídat u ceny zboží oznámení “VAT included”. V tomto případě nebude zásilka zadržena k proclení, DPH platí prodejce.

  11. Alpine Pro: Letní výprodej – slevy až 50 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Česká značka Alpine Pro spustila letní výprodej, ve kterém lze při nákupu ušetřit až 50 %. Slevy se dotýkají dětského, dámského a pánského sortimentu, například dámská tílka a trička začínají na ceně 99 Kč, dětská trika stojí od 99 Kč a pánská od 199 Kč.

    Doprava z e-shopu Alpine Pro je zdarma u objednávek v hodnotě alespoň 1 500 Kč, v ostatních případech se platí poštovné ve výši od 89 Kč, za dobírku se připlácí 49 Kč. Na prodejně se dá zboží vyzvednout bezplatně.

  12. Alza.cz: Cenové bomby – akce a slevy

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)MEGA výprodej byl sice již ukončen, slevy ale na Alza.cz probíhají i nadále. Stačí si projít Cenové bomby, kam jsou zařazovány zlevněné produkty. Se slevou pořídíte mobilní telefony, chytré hodinky, tablety, televize, velké a malé domácí spotřebiče, chovatelské potřeby, hračky, drogerii a kosmetiku, zahradní nábytek, nářadí, sportovní vybavení a mnoho dalšího.

    Objednávky si je možné vyzvednout v Alzaboxech za poplatek ve výši od 49 Kč, v Zásilkovně za 59 Kč. Doručení na adresu začíná od 99 Kč.

  13. Amazon.de: Akční slevy a bleskové nabídky

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Letní výprodeje jsme na stránkách Amazon.de nezaznamenali, ale zaujala nás kategorie “Nejlepší nabídky a bleskové nabídky”. Slevy a zboží se zde pravidelně obměňují, akce se dotýkají celého sortimentu. Se samotným nákupem vám pomůže Skrblíkův návod Jak nakupovat na Amazon.de.

    Při objednávce v hodnotě alespoň 1 166 Kč€49 je poštovné zdarma.

  14. Answear: Final Sale až 70 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)V internetovém obchodě Answear je letní výprodej v plném proudu. Do slev je zahrnuto oblečení, boty a doplňky prémiových značek jako Guess, Desigual, Pepe Jeans, BOSS, Calvin Klein, Karl Lagerfeld, Tommy Hilfiger nebo Pinko. Zlevněny jsou rovněž stylové kousky privátní značky Answear Lab.

    Doprava zdarma je na všechny objednávky za více než 1 200 Kč, pokud utratíte méně, zaplatíte za doručení 89 Kč. Bezplatný je také osobní odběr v provozovnách v Praze či Brně.

  15. Asko nábytek: Velký výprodej – zlevněno přes 1 000 produktů

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)V Asko nábytek běží Velký výprodej, ve kterém jsou zlevněny sedací soupravy, obývací stěny, kuchyně, jídelní sety, ložnice, nábytek do dětského pokoje, kanceláře nebo na zahradu, se slevou je možné pořídit také bytové doplňky a další vybavení do domácnosti. Celkem je ve výprodeji více než 1 000 položek.

    Kromě výprodejových cen se ve dnech 7. a 8. srpna 2023 nabízí během akce Black Week 20% sleva na všechny produkty označené štítkem “BLACK”. K uplatnění slevy je třeba zadat slevový kupon Asko ve znění BLACK.

    Dopravu zdarma Asko automaticky nenabízí, nicméně čas od času lze získat bezplatné doručení v rámci víkendových akcí. Za balík je jinak účtováno 159 Kč, případně 499 Kč, 899 Kč, nebo 1 299 Kč za paletovou přepravu (přesná cena závisí na hmotnosti zásilky).

  16. Astratex: Letní výprodej – slevy až 70 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Internetový obchod se spodním prádlem Astratex pořádá letní výprodej a při té příležitosti zlevnil vybrané zboží až o 70 %. Do slev byly zařazeny nejen podprsenky, kalhotky a svůdné dámské prádlo, ale také pyžama, župany nebo sportovní oblečení.

    Poštovné zdarma platí pro objednávky nad 1 399 Kč, u menších objednávek stojí doručení kurýrem 79 Kč v případě platby předem, při objednání zboží na dobírku zaplatíte 118 Kč. Doručení na odběrné místo vychází na 59 Kč, s dobírkou pak 98 Kč.

  17. Bagalio: Výprodej se slevami až 60 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Obchod zaměřený na prodej batohů, kufrů, brašen a nejrůznějších doplňků nabízí slevy na značkové školní batohy, penály, kabelky, peněženky, ledvinky, cyklistické batohy a další nezbytnosti. Nejvyšší slevy dosahují až 60 %, většina zboží je zlevněna přibližně o 20–30 %.

    Při objednávce nad 1 000 Kč je doprava zdarma. Při nižších objednávkách je účtováno poštovné ve výši 89 Kč, dobírka je zpoplatněna částkou 50 Kč.

  18. Bambule: Letní výprodej hraček

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Hračkářství Bambule pořádá na svých stránkách výprodej. Za snížené ceny se nabízí vybrané stavebnice Lego, panenky Barbie, plyšáci, akční figurky, hry, hlavolamy, kostýmy a mnoho dalšího.

    Do 31. srpna 2023 platí 30% sleva na všechny novinky Lego. K uplatnění slevy není třeba zadávat slevový kupon Bambule, sleva se odečte automaticky v nákupním košíku.

    Doručení objednávek za méně než 1 500 Kč vychází s PPL na 109 Kč, s Českou poštou na částku od 49 Kč. Objednávky za více než 1 500 Kč jsou doručovány zdarma. Za osobní vyzvednutí v prodejnách Bambule se platí 49 Kč.

  19. Baťa: Ještě více slev až do výše 70 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)V e-shopu Baťa.cz právě probíhá Letní výprodej. Slevy jsou přislíbeny až do 70 %, zlevněny jsou modely od značek Baťa, Gabor, Hogl, Vagabond, adidas a dalších. Ve výprodeji je aktuálně zahrnuto přes 600 modelů v dámské, pánské i dětské kategorii.

    Extra sleva 30 % platí na všechny sluneční brýle. Pro uplatnění slevy je třeba zadat slevový kupon Baťa ve znění bryle30. Kupon je platný do 30. září 2023.

    Doprava zdarma je k objednávkám nad 999 Kč. Zákazníci mají prodlouženou lhůtu na vrácení zboží na 60 dnů, zakoupené zboží mohou bezplatně vyměnit v kamenných prodejnách.

  20. Baumax: Více než 300 produktů ve výprodeji

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Na stránkách hobbymarketu Baumax.cz pod záložkou “Výprodej” najdete více než 300 produktů se sníženou cenou. Zlevněný je především nábytek, doplňky do domácnosti nebo bazény.

    Do konce srpna 2023 platí akční cena na vinylovou podlahu SPC s integrovanou podložkou 389 Kč za metr čtvereční a na kvalitní malířské barvy HET Klasik Color (7 + 1 kg za 399 Kč).

    Cena za doručení závisí na hmotnosti zásilky. Do 24 kg vychází doprava kurýrní službou na 98 Kč, u těžších zásilek za dopravu zaplatíte od 399 do 999 Kč. Doprava zdarma je pro zásilky za více než 35 000 Kč.

  21. BezvaSport: Velký výprodej značek + EXTRA sleva 20 % na vše

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Na BezvaSport.cz najdete slevy a akce každý den. Aktuálně je možné získat slevu 20 % na vše včetně již zlevněných kousků, v nákupním košíku stačí zadat slevový kupon BezvaSport ve znění EXTRA20. Slevu lze uplatnit do čtvrtka 10. srpna 2023.

    BezvaSport nabízí poštovné za cenu od 59 Kč, poplatek za dobírku je 49 Kč. U objednávek nad 1 799 Kč se za poštovné neplatí.

  22. BeWooden: Výprodej stylových doplňků

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Obchod s velmi originálními dřevěnými doplňky české značky BeWooden vyprodává poslední kousky za zvýhodněné ceny. V nabídce najdete například ručně šité šátky, náramky, přívěsky, prsteny, náušnice, hodinky, sluneční brýle, motýlky, ponožky nebo batohy. Produkty z Bewooden jsou vyráběny z přírodních materiálů, každý kousek je originál.

    Za poslání objednávek za méně než 2 000 Kč zaplatíte 69 Kč za doručení do Zásilkovny. PPL kurýr vychází na 109 Kč. Za dobírku se připlácí 29 Kč. Při objednávce nad 2 000 Kč je doprava zdarma.

  23. Bibloo: Finální výprodej se slevami až 70 % + EXTRA sleva 25 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Online obchod s módou Bibloo.cz pořádá letní výprodej, ve kterém zlevnil oblečení, obuv a doplňky prémiových značek jako je Michael Kors, Armani Jeans, Guess, Calvin Klein, Tommy Hilfiger nebo Diesel.

    Na označené kousky ve výprodeji platí dodatečná 25% extra sleva, sleva se neodečte automaticky, k uplatnění je třeba zadat slevový kupon Bibloo ve znění EXTRA25.

    Doprava je zdarma na všechny objednávky za více než 2 000 Kč. Doručení u objednávek do 2 000 Kč vychází na 99 Kč při doručení kurýrem, nebo na 69 Kč při doručení do jedné z poboček Zásilkovny.

  24. Bikero: Výprodej oblečení – ušetřete až 50 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Internetový obchod specializovaný na kola a cyklistické doplňky Bikero zlevnil sportovní oblečení až na polovinu původních cen. Se slevou se prodávají cyklistické dresy, funkční trička, legíny, bundy a další doplňky.

    Cena poštovného je u PPL a České pošty 99 Kč, za dobírku si připlatíte 39 Kč. V případě Zásilkovny poštovné vychází na 69 Kč. Pro objednávky nad 2 000 Kč je doprava zdarma.

  25. Blancheporte: Poslední dny výprodeje – nenechte si ujít slevy až 80 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Internetový obchod s francouzskou módou Blancheporte spustil poslední vlnu výprodeje a zlevnil vybrané kousky až o 80 %. S výraznými slevami se dají pořídit nejen letní šaty, trička, sukně, plavky a spodní prádlo, ale i bytový textil. Do slev je zahrnuta také pánská kolekce. Při nákupu 3 a více produktů je poštovné zdarma.

    Výměnou za váš e-mail dostanete navíc slevový kupon Blancheporte v hodnotě 200 Kč. Zásilka zaslaná jako balík do ruky vás vyjde na 99 Kč, balík do Zásilkovny na 89 Kč, dobírka je zpoplatněna částkou 39 Kč. Doručení zdarma se vztahuje na objednávky za více než 1 800 Kč.

  26. Blažek: Sezónní slevy až 70 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Pokud se poohlížíte po novém obleku nebo jiném elegantním oblečení pro více či méně formální příležitosti, neměli byste si nechat ujít sezónní slevy u Blažka. Se slevou až 70 % pořídíte obleky z merino vlny – jde o čistou vlnu od italského výrobce materiálů Vitale Barberis Canonico, košile různých střihů a barevných provedení, separátní saka, kalhoty, bundy, svetry, trička nebo spodní prádlo.

    Poštovné a balné je pro všechny objednávky zdarma.

  27. Boardstar: Slevy až 70 % v letním výprodeji + doprava zdarma

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Oblečení, boty, batohy, mikiny, bundy, svetry, trička a doplňky oblíbených skate značek jako Vans, Volkom, Burton, Roxy nebo Quiksilver je právě teď možné ve skatovém e-shopu Boardstar nakoupit až o 70 % levněji. Se slevou se prodávávají také samostatné SK8 desky i celé komplety od značek Santa Cruz, Arbor, Plan B a dalších.

    Zboží zařazené do výprodeje je doručováno zdarma, u nezlevněných položek doprava vychází u DPD na 95 Kč, při nákupu za více než 1 500 Kč se poštovné neplatí. Levnější alternativou je vyzvednutí objednávky v Balikovně, nebo Zásilkovně, to vychází na 59 Kč. Vyzvednutí objednávky na prodejně je zdarma, navíc je zvýhodněno až 12% slevou na celou objednávku.

  28. Bonami: Online výprodej až -70 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno) E-shop se stylovým nábytkem a designovými doplňky Bonami.cz zlevnil tisíce produktů, přičemž nejvyšší slevy dosahují až 70 %. Levněji nakoupíte nejen zahradní nábytek, sedačky, komody, knihovny, jídelní a pracovní stoly, židle, konferenční či televizní stolky, ale i povlečení, přehozy nebo koberce.

    U malých zásilek do 10 kg je poštovné zdarma pro objednávky nad 3 000 Kč, u levnějších objednávek začíná poštovné od 99 Kč při doručení na adresu, za vyzvednutí objednávky na pobočkách Zásilkovny zaplatíte 59 Kč. Dobírka je zpoplatněna částkou 49 Kč.

    U nadrozměrného zboží výše dopravného závisí na velikosti zásilky, obvykle se pohybuje od 299 do 999 Kč.

  29. BonPrix: Až 50 % v posledních letních slevách

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Bonprix nabízí v letních slevách snížení cen až o 50 %. Zlevněná je dámská móda, spodní prádlo, plavky, boty nebo doplňky.

    Za přihlášení k odběru newsletteru obdržíte 10% slevu a dopravu zdarma. Jinak doručení objednávky prostřednictvím České pošty vychází na 129 Kč s dobírkou, při platbě předem zaplatíte 99 Kč.

  30. Booking.com: Sezónní nabídky až s 15% slevou

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Více než 500 Sezónních nabídek na ubytování v Česku i v zahraničí se slevou minimálně 15 % najdete na Booking.com. Se slevou se nabízí ubytování v Římě, Vídni, Krakově, Barceloně, Budapešti nebo Berlíně. Z českých měst jde o Prahu a Karlovy Vary. Hotelové pokoje za zvýhodněnou cenu lze rezervovat také v Chorvatsku nebo v Bulharsku na Slunečném pobřeží.

    Sleva ze Sezónní nabídky se vztahuje na původní cenu pokoje bez daní a poplatků, není ji možné kombinovat s jinými slevami kromě slev Genius. Zvýhodněná cena platí na pobyty rezervované do 28. září 2023.

  31. Botovo: Značkový výprodej se slevami až do 40 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)E-shop s obuví Botovo.cz pořádá slevy, díky kterým je možné pořídit letní obutí až o 40 % levněji. Zlevněné jsou sandály, pantofle, tenisky, lodičky, doplňky a kabelky. Do slev jsou průběžně doplňovány nové produkty.

    Doprava z Botovo.cz je u objednávek do 1 500 Kč zpoplatněna částkou 79 Kč, u dražších nákupů se poštovné neplatí.

  32. Brasty: Výprodej parfémů a vlasové kosmetiky

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Téměř 300 parfémů i toaletních vod oblíbených značek nabízí ve výprodeji e-shop Brasty. Do výprodeje byly zařazeny také produkty určené k péči o vlasy jako například vlasové masky, kúry nebo séra, stylingové přípravky, kondicionéry, šampony a vlasové barvy.

    Poštovné u objednávek doručených kurýrní společností stojí 134 Kč s dobírkou, 89 Kč bez dobírky. Doručení do Zásilkovny vychází na 49 Kč.

  33. C&A: Velký výprodej nabízí slevy až 70 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Řetězec s oblečením C&A aktuálně vyprodává zboží z kolekce jaro/léto 2023, nakoupit můžete se slevou až 70 % z původních cen. Vybírat můžete z více než 3 700 položek v dámském, pánském i dětském sortimentu.

    Doručení přes DHL vychází na 93 Kč€3.9, objednávky za více než 452 Kč€19 jsou zasílány zdarma. Standardní doba doručení do České republiky je 4–7 dní.

  34. Calzedonia: Slevy až 50 % na vybrané kousky

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Calzedonia nabízí během letních výprodejů slevy až 50 % na vybrané modely ze své poslední kolekce pro ženy, muže a děti. Souběžně s výprodejem běží slevové promo na kolekci plavek ve výprodeji: 3+1 zdarma. Při nákupu čtyř kousků zaplatíte pouze 3, čtvrtý a zároveň nejlevnější kus dostanete zdarma.

    Cena za standardní doručení, tedy do 1–3 pracovních dnů, je 89 Kč. Pro členy věrnostního programu Calzdedonia Lover je doručení zdarma, za dopravu neplatíte ani v případě doručení do jedné z prodejen Calzedonia.

  35. CCC: Mega sleva na všechny letní boty

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno) Na CCC sezónní výprodej již nějakou dobu trvá, slevy vybraného zboží dosahují až 50 %. Akci můžete využít třeba k nákupu obuvi značek Jenny Fairy, Magic Lady, Puma, Sprandi Earth Gear nebo Lasocki. Do slev jsou průběžně zařazovány nové produkty.

    Dodatečnou slevu 40 % na všechny letní boty, a to včetně těch zlevněných, získáte, pokud při nákupu zadáte slevový kupon CCC ve znění HOT40. Podmínkou pro uplatnění slevy je nákup minimálně za 799 Kč.

    Bezplatné doručení platí pro všechny objednávky nad 949 Kč, pro členy klubu CCC je doručení zdarma při objednávce 399 Kč. V případě nižších objednávek se platí poštovné ve výši 89 Kč, s vyzvednutím na výdejním místě Zásilkovny 69 Kč. Doručení do nejbližší kamenné prodejny CCC je zdarma.

  36. Cellbes: Výprodej se slevami až 70 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Cellbes je internetový obchod s dámskou a pánskou módou, spodním prádlem a bytovými doplňky. Díky letnímu výprodeji je možné při nákupu vybraných modelů ušetřit až 70 % původních cen.

    Do neděle 13. srpna 2023 jde využít 25% slevu na džíny, svetry a spodní prádlo. K uplatnění slevy není třeba žádný slevový kupon Cellbes, sleva již byla u konkrétních položek odečtena. Zleněné produkty již nelze kombinovat se slevovými kódy.

    Poštovné při odeslání Českou poštou je od 89 Kč, u PPL se platí 99 Kč. Za dobírku se připlácí 30 Kč. Poštovné zdarma Cellbes nabízí u objednávek za více než 2 500 Kč.

  37. CZC.cz: Back to school a extra slevy se slevovými kódy

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)CZC je stejně jako Mall.cz součástí skupiny Allegro, v rámci programu Allegro Smart! je možné využít doručení pěti objednávek zdarma. Program lze využít například na produkty z akce Back to school. Ještě lepší ceny získají studenti s kartou ISIC, za každý nákup za více než 2 000 Kč dostanou 200 Kč na další nákup.

    Na další skupinu vybraných produktů platí dodatečná extra sleva, při nákupu je nutné pouze zadat příslušný slevový kupon CZC.

    Objednané zboží si je možné vyzvednout na jakékoli pobočce CZC, tato služba je zpoplatněna částkou 39 Kč, s platbou na dobírku pak 58 Kč. Doručení domů přes DPD nebo WE|DO vychází na 99 Kč, za dobírku se připlácí 39 Kč.

  38. Čas na boty: Letní výprodej – slevy až 50 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Internetový obchod Časnaboty.cz prodává především neznačkovou obuv za velmi příznivé ceny. Právě teď zde probíhají slevy, díky kterým jsou vybrané modely zlevněny až o 50 %.

    Při nákupu jakýchkoli tenisek ušetříte 30 %, k uplatnění slevy stačí v košíku zadat slevový kupon Čas na boty ve znění 30TENISKY.

    Doprava zdarma platí pro objednávky za více než 1 299 Kč, které jsou zaslané na Zásilkovnu, jinak zaplatíte 87 Kč. V případě České pošty zaplatíte 99 Kč, PPL vychází na 80 Kč.

  39. D-Sport: Sportovní oblečení, boty a doplňky až s 80% slevou

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Díky sezónním slevám v e-shopu D-Sport pořídíte značkové sportovní oblečení, boty a doplňky až o 80 % levněji. V nabídce najdete nejen produkty oblíbených sportovních značek jako adidas, Nike, Puma nebo Under Armour, ale také například norskou, ryze dámskou značku Kari Traa, kterou založila norská akrobatická lyžařka Kari Traa.

    V e-shopu současně probíhá akce Zpátky do školy. Na všechny zlevněné i nezlevněné produkty platí 10% sleva, pokud při nákupu předložíte kartu ISIC.

    Doprava je zdarma pro všechny objednávky nad 2 000 Kč, u nižších objednávek zaplatíte 75 Kč za doručení přes Zásilkovnu, případně 139 Kč za doručení prostřednictvím PPL.

  40. Datart: MAXI výprodej 2023

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Datart spustil Maxi výprodej, slevy jsou platné až do neděle 13. srpna 2023. V akci je například chytrá televize Philips s uhlopříčkou 126 cm za 7 990 Kč, chytrý mobilní telefon Xiaomi Redmi A2 za 1 790 Kč, ke kterému Datart přidává SIM kartu T-mobile Twist 50 minut a 50 SMS do všech sítí s kreditem 200 Kč jako dárek, notebook Asus E410 za 4 999 Kč a mnoho dalšího. Kompletní nabídka je dostupná na Datart.cz.

    Cena dopravy se různí podle charakteru zboží a rychlosti dodání. Při objednávkách malé spotřební elektroniky poštovné začíná na 79 Kč při doručení Českou poštou, kurýrní služba začíná na 89 Kč. Vyzvednutí na prodejně je zdarma, za doručení do Balíkovny, nebo Zásilkovny zaplatíte 59 Kč.

  41. Dedoles: Slevy až 70 % + speciální sleva 25 % na vybrané kousky

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)
    V e-shopu Dedoles pořídíte právě nyní veselé ponožky, spodní prádlo, plavky, legíny, žabky a gumáky se slevou až 70 %. Vybírat lze z mnoha barev a motivů v dámském, pánském i dětském sortimentu. Na vybrané kousky se dá využít Dodova speciální sleva ve výši 25 %. Sleva se odečte, pokud v nákupním košíku zadáte slevový kupon Dedoles ve znění DDW32. Kupon se vztahuje také na některé kousky ze Školní kolekce.

    Doprava do Balíkovny v případě objednávek nad 1 150 Kč je zdarma, u menších zásilek je účtováno 59 Kč. Za Balík do ruky zaplatíte 79 Kč a za doručení do Zásilkovny 69 Kč. Za dobírku se připlácí 39 Kč.

  42. Delmas: Letní slevy značkových zavazadel až 40 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)
    Pokud se poohlížíte po kufrech či jiných cestovních zavazadlech, rozhodně se zastavte v e-shopu Delmas. Značkové kabelky, batohy, tašky a další doplňky v e-shopu a v kamenných prodejnách pořídíte se slevou do 40 %. Bonusem je doprava zdarma na všechny objednávky po celý srpen 2023.

    Jinak je zdarma doručení pouze objednávek za více než 2 500 Kč, u levnějších objednávek se platí 99 Kč, Balík do Balíkovny u České pošty stojí 69 Kč. Osobní odběr na prodejně je zdarma.

  43. Douglas parfumerie: Beauty sale

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Slevy na parfémy, pečující produkty, dekorativní kosmetiku a vlasovou péči nabízí ve výprodeji Beauty Sale parfumerie Douglas. Připraven je bohatý výběr luxusních značek jako Lancome, Estée Lauder, Giorgio Armani, Hugo Boss, Versace, Gucci, Douglas, Chanel, Chloé a mnoho dalších.

    Do neděle 13. srpna 2023 probíhají v e-shopu Hair Weeks, kde je odměněn nákup dvou a více produktů určených k péči o vlasy 25% slevou. Sleva se týká značek jako je například Kérastes, Tomáš Arsov, K18, L’Oréal Professionel a dalších. Slevu nelze kombinovat s žádnou jinou akcí.

    Poštovné z e-shopu je 99 Kč při platbě předem, s dobírkou pak o 25 Kč více. U objednávek od 699 Kč je doručení zcela zdarma. Před odesláním objednávky se podívejte, zdali není dostupný slevový kód Douglas.

  44. Dr.Max: Letní slevy a doprava zdarma na vše

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)V internetové lékárně Dr.Max jsou zlevněny všechny produkty označené štítkem Letní SLEVY. Do sezónních slev je zahrnuto téměř 600 produktů. Najdete zde pečující kosmetiku, doplňky stravy, léčivé přípravky nebo třeba elektrické zubní kartáčky. Slevy poběží až do konce srpna 2023.

    Osobní převzetí v jakékoli pobočce Dr.Max je zpoplatněno částkou 19 Kč, u České pošty, PPL a DPD poštovné vychází na 49 až 99 Kč – podle způsobu dodání. Objednávky nad 1 500 Kč jsou doručovány zdarma. Před dokončením objednávky nezapomeňte zkontrolovat, jestli není k dispozici slevový kupon Dr.Max.

  45. ECCO: Finální výprodej – boty ECCO až o 50 % levněji

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Dánská značka ECCO nabízí ve svých kamenných prodejnách a e-shopu slevy až 50 % na vybranou obuv a módní doplňky. Zlevněné jsou tenisky, sneakersy, sandály, žabky, turistické i společenské boty v pánské, dámské a dětské kategorii.

    Doprava z e-shopu ECCO je zdarma u všech objednávek.

  46. ElectroWorld: Téměř 8 500 produktů ve výprodeji

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Na stránkách ElectroWorld najdete celou kategorii výprodejových produktů, která aktuálně obsahuje téměř 8 500 položek. Se slevou zde pořídíte nejen velké a malé domácí spotřebiče, televizory či mobilní telefony, ale také sportovní vybavení, drogerii, hračky nebo nářadí.

    U všech objednávek za více než 5 000 Kč je doprava zdarma, nabídka platí do středy 30. srpna 2023. Jinak poštovné z e-shopu Electroworld činí 99 Kč při hmotnosti zásilky do 30 kg, těžší balíky jsou posílány kurýrní službou Geis za 349 Kč. Bezplatně si lze objednávku vyzvednout v prodejnách ElectroWorld.

  47. eObuv: Vybrané modely se slevou až 70 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Online prodejce obuvi eObuv.cz prodává sezónní obuv až se 70% slevou. Ve výprodeji najdete mnoho modelů od oblíbených značek jako například Tommy Hilfiger, Guess, Gant, Gino Rossi, Tamaris, Keen, Adidas, Nike, Vans, Calvin Klein Jeans nebo Converse.

    Doprava je u objednávek nad 799 Kč při platbě předem zdarma, u levnějších objednávek vás vyjde na 85 Kč. Podmínkou je platba předem. V případě dobírky poštovné vychází na 89 Kč bez ohledu na hodnotu objednávky.

  48. ETA: Přes 100 produktů v letním výprodeji

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)V e-shopu ETA v těchto dnech probíhá letní výprodej, díky kterému je zlevněno více než 100 domácích spotřebičů ETA. Do slev jsou zařazeny rychlovarné konvice, sušičky ovoce, vysavače, žehličky, mobilní klimatizace, mixéry a ruční šlehače, elektrické grily, kávovary, robotické vysavače, produkty osobní péče a mnoho dalšího. Akce probíhá do 27. srpna 2023.

    Značkové prodejny ETA fungují jako výdejny, zboží zakoupené v e-shopu tak lze vyzvednout osobně. U malých spotřebičů se za doručení Českou poštou platí 89 Kč, nebo 99 Kč za doručení kurýrem. V případě velkých spotřebičů doručení vychází na 399 Kč.

  49. Factcool: Letní výprodej + extra slevy až 30 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Internetový obchod Factcool zlevnil vybrané kousky různých značek z pánské a dámské kolekce až o 60 %, navíc nabízí dodatečnou slevu 30 % na značku Trendyol a 15% extra slevu na všechny letní novinky. K uplatnění slevy je třeba zadat v nákupním košíku příslušný slevový kupon Factcool, po potvrzení bude sleva automaticky odečtena z objednávky.

    Poštovné je zdarma pro všechny objednávky nad 1 799 Kč, pro objednávky za méně než 1 799 Kč se platí poštovné od 59 Kč, za dobírku se připlácí 49 Kč.

  50. Footshop: Letní výprodej a slevy až 60 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Footshop oficiální letní výprodej se slevami až 60 % již ukončil. To ale neznamená, že nejde při nákupu stylových kousků ušetřit. K dispozici je samostatná kategorie “Výprodej”, ve které najdete slevy až 55 %. Zlevněné jsou tenisky, oblečení, ponožky, spodní prádlo, batohy, tašky i další doplňky.

    Doručení zdarma je při nákupu za více než 3 000 Kč, u objednávek v menší hodnotě zaplatíte 69 Kč za dopravu do Zásilkovny, 89 Kč pak za přepravu PPL a 85 Kč za doručení přes GLS.

  51. FotoŠkoda: Letní slevy až 25 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)FotoŠkoda slibuje v rámci letních akcí například slevu až 24 % na Canon, PANASONIC Lumix DC-S5 za akční cenu 29 900 Kč nebo slevy až 25 % na SONY Alpha A7. Za zvýhodněné ceny je možné pořídit fotoaparáty, objektivy a nejrůznější fotopříslušenství.

    Doprava kurýrem vychází na 129 Kč při platbě předem, s dobírkou za poštovné zaplatíte 158 Kč. Osobní převzetí je zdarma.

  52. Freshlabels: Využijte finální slevy a ušetřete až 60 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Freshlabels je obchod se značkovou módou, ve kterém můžete v těchto dnech ušetřit až 60 % na dámském a pánském oblečení, obuvi a módních doplňcích. Levněji koupíte třeba značky Fjällräven, Veja, Knowledge Cotton, Champion, Komono, Ellessee, The North Face, Carhartt WIP, Vans nebo Deus ex Machina.

    Do středy 9. srpna 2023 je možné využít 15% extra slevu na již zlevněné kousky. Sleva se odečte v případě, že v nákupním košíku zadáte slevový kupon Freshlabels ve znění final15.

    Doprava je u Freshlabels poskytována zdarma k objednávkám nad 2 000 Kč, za doručení objednávek s hodnotou do 2 000 Kč zaplatíte u Zásilkovny 75 Kč, GLS vychází na 95 Kč. Za dobírku si připlatíte 40 Kč.

  53. GANT: Sezónní slevy 30 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Prémiová móda pro dámy i pány GANT z kolekce jaro/léto 2023 se právě teď prodává v sezónním výprodeji se slevou 30 %.

    Doprava je zdarma pro všechny objednávky. Bezplatné je také vrácení nebo výměna zboží.

  54. GrandOptical: Letní výprodej – slevy až 50 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Ve všech prodejnách GrandOptical byl zahájen letní výprodej, zlevněny jsou sluneční brýle, obroučky i brýlová skla. Slevy dosahují až 50 %.

    Slevy na obroučky a brýlové čočky se v rámci jedněch brýlí sčítají a platí pouze v případě zakoupení kompletních dioptrických brýlí (obroučky + brýlová skla).

    Slevy se nedají kombinovat s jinými akcemi, sčítají se pouze poukazy zdravotních pojišťoven. Výprodejové ceny platí do odvolání.

  55. H&M: Výprodej až 60 % – poslední šance

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)V internetovém obchodě H&M je právě nyní poslední možnost nakoupit v letním výprodeji. Se slevou pořídíte vybrané kousky z dámského, pánského i dětského sortimentu. Ušetřit lze také při nákupu bytových doplňků, sportovní kolekce a kosmetiky H&M. Nabídka platí pouze do vyprodání zásob.

    Doručení objednávky vychází na 129 Kč. Poštovné je zdarma pro členy věrnostního klubu H&M při objednávkách nad 1 200 Kč, pro členy Plus Members je doprava zdarma na všechny objednávky.

  56. Hodinky.cz: Letní slevy sportovních hodinek Suunto

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)V e-shopu Hodinky.cz můžete ušetřit při nákupu sportovních hodinek Suunto až 40 %. Všechny hodinky Nine West se nabízí za akční cenu 690 Kč, hodinky Casio se prodávají se slevou až 50 % a na Timex platí až 65% sleva.

    Ke každé objednávce do 350 Kč je účtováno balné ve výši 25 Kč, u objednávek nad 350 Kč se balné neplatí. Pro objednávky nad 2 500 Kč je poštovné zdarma, u nižších objednávek se platí 89 Kč za doručení Českou poštou, nebo 99 Kč za dodání kurýrem. Vyzvednutí na výdejním místě Balíkovny vychází na 59 Kč. Za dobírku se připlácí 29 Kč.

  57. Humanic: Finální slevy -40 % na letní obuv

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Výprodej v kamenných prodejnách i v e-shopu Humanic jde do finále, slevy byly navýšeny na 40 %. Mezi zlevněnými modely najdete značky jako Tommy Hilfiger, Rieker, Steve Maden, Michael Kors, Superfit, Vagabond nebo Tamaris. Slevy jsou platné do úterý 15. srpna 2023.

    Poštovné z Humanic je u všech objednávek zdarma. Výhodou Humanic je možnost vrácení zboží na prodejně, před nákupem nezapomeňte zkontrolovat, není-li k dispozici slevový kód Humanic.

  58. i-Living.cz: Letní výprodej 2023 a akce 1+1 zdarma

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)V rámci letního výprodeje v e-shopu i-Living.cz pořídíte domácí potřeby, povlečení i další bytový textil, dekorace, doplňky do koupelny nebo matrace. Za zmínku také stojí akce 1+1 na matrace, ložní soupravy, chrániče matrací nebo anatomické polštáře

    Objednávky za více než 2 000 Kč jsou doručeny zdarma, u nižších objednávek se účtuje 109 Kč při přepravě kurýrem, nebo 89 Kč u vyzvednutí na výdejním místě Zásilkovny. Před nákupem doporučujeme zkontrolovat, jestli není k dispozici slevový kupon i-Living.

  59. IDEA Nábytek: Škola volá – slevy až 75 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)IDEA Nábytek slibuje v rámci akce Škola volá vybraný nábytek z masivu až o 75 % levněji. Se slevou koupíte stoly, postele, šatní skříně, jídelní sestavy, komody, kancelářské židle nebo dokonce masážní křesla. Aktuální nabídka je platná do pondělí 14. srpna 2023.

    Doprava zdarma je k objednávkám v hodnotě nejméně za 3 999 Kč, u menších objednávek je účtováno 199 Kč.

  60. IKEA: Výprodej 2023

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)IKEA začátkem června spustila letní výprodej, do kterého zařadila stovky produktů. Výprodej byl ukončen 29. června 2023.

    Aktuálně probíhá výprodej výrobků určených na zahradu – v nabídce najdete světelné řetězy, dřevěné truhlíky, venkovní květináče, zahradní nábytek. grilovací potřeby a další.

    Cena dopravy závisí na velikosti a hmotnosti zásilky, doručení malého nábytku a bytových doplňků vychází na částku od 149 Kč, za dopravu nábytku až do bytu zaplatíte od 599 Kč do 1 999 Kč.

  61. Insportline: Letní příliv slev až 70 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Insportline pokračuje ve výprodeji, v rámci kterého slibuje slevy až do 70 %. V nabídce najdete paddleboardy a další vybavení pro vodní sporty, posilovací stroje, běžecké pásy, elektroboardy, trenažery, kola, elektrokola, elektrokoloběžky, kolečkové brusle, helmy, nejrůznější fitness vybavení, chytré hodinky, funkční oblečení a mnoho dalšího sportovního zboží.

    Cena dopravy s PPL je 89 Kč, za Balík na poštu s Českou poštou zaplatíte 79 Kč, za dobírku se připlácí 30 Kč.

  62. iStyle: Výprodej Apple produktů a sleva na příslušenství

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Výprodej zahájil také autorizovaný prodejce Apple v e-shopu iStyle. V nabídce nechybí modely iPhone, iPad, MacBook nebo iWatch.

    Pro studenty je připravena až 10% sleva na nový Mac nebo iPad, na příslušenství iStyle nebo Epico zakoupené k novému zařízení Apple dostanou studenti hned 20% slevu.

    Pro všechny je k dispozici sleva 10 % na veškeré nezlevněné příslušenství (mimo značku Apple), v nákupním košíku je třeba použít slevový kupon iStyle 10NAPRISLUSENSTVI.

    Pokud se přihlásíte k odběru newsletteru, získáte dopravu zdarma. Bezplatné doručení se také vztahuje na všechny objednávky nad 2 500 Kč, jinak je dodání zpoplatněno částkou 49 Kč.

  63. Jeans Store: Slevy od 40 do 80 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Nákupy na Jeans Store nás baví. V rámci letních slev jsou zlevněny džíny, kraťasy, trička, mikiny, bundy a doplňky značky Pepe Jeans, slevy dosahují až 80 %. Nejčastěji jde o slevy od 50 do 60 %.

    Doprava zdarma je pro objednávky nad 3 999 Kč, u nižších objednávek začíná poštovné na 89 Kč přes výdejní místa Zásilkovny.

  64. Jysk: Výprodej se slevami až 65 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Jysk je internetový obchod a síť kamenných prodejen se skandinávským nábytkem. Právě nyní JYSK pořádá výprodej, ve kterém je možné nakoupit vybrané bytové doplňky, dekorace, pohovky, komody, stoly, židle a další nábytek levněji až o 65 %.

    Doprava z e-shopu Jysk stojí vždy nejméně 79 Kč, přesná cena se odvíjí od velikosti objednávky. Dobírka je u větších zásilek zpoplatněna částkou 59 Kč.

  65. KetoDiet: Letní slevy – ušetřete až 30 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Letní zásoby proteinu právě teď pořídíte se slevou až 30 % na KetoDiet.cz. Ve slevě jsou proteinové polévky, proteinové nápoje, Balíček keto potravin na cesty, kolagen a další potraviny.

    Na proteinové tyčinky lze využít 20% slevu. K uplatnění slevy je třeba v nákupním košíku zadat slevový kupon KetoDiet ve znění 20NATYCINKY.

    Doprava zdarma je pro všechny objednávky nad 1 500 Kč, poštovné u menších objednávek vychází na 99 Kč, přes Zásilkovnu 59 Kč. Za dobírku zaplatíte 59 Kč.

  66. KetoMix: Zhubněte do plavek s chutí (a se slevou až 50 %)

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Ketonové diety se slevou až 50 % nabízí KetoMix. V akci je například bylinná kúra na podporu hubnutí, proteinové kaše, těstoviny i další potraviny. Do čtvrtka 10. srpna 2023 je na všechny objednávky za více než 599 Kč doprava zdarma.

    Jinak doručení zdarma platí na všechny objednávky za více než 1 490 Kč. Nižší objednávky jsou doručovány přes Zásilkovnu za 59 Kč, kurýrní společnost DPD vychází na 99 Kč, PPL 94 Kč. Za dobírku se připlácí 49 Kč.

  67. Klarstein: Summer Sale se slevami až 40 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Chladiče vzduchu a mobilní klimatizace, ventilátory, zahradní sprchy, grily, chladící vitríny a vinotéky, kávovary, horkovzdušné fritézy a další domácí spotřebiče, navíc se slevou až 40 %, nabízí e-shop Klarstein.

    Při objednávkách je nutné počítat se standardní dodací lhůtou 3–5 dnů, vybrané produkty z výprodeje budou doručeny expresně do 2 pracovních dnů. Poštovné je zdarma.

  68. Knihy Dobrovský: Letní slevy až 90 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)V internetovém knihkupectví Knihy Dobrovský probíhá souběžně několik akcí. Již jsme zmiňovali akci s názvem „Léto bude čtivé! Vybav se k moři i na chatu od 19 Kč“, ve které jde pořídit vybrané tituly za velmi příznivé ceny. Nabídka zlevněných knih je průběžně doplňována. Akce trvá do středy 16. srpna 2023.

    Do středy 23. srpna 2023 probíhá Thrillerobraní, thrillery zařazené do akce se zde nabízí za ceny od 99 Kč. A až do 31. srpna 2023 je navýšena sleva ISIC/ALIVE průkazy na 15 %. Slevy se nesčítají.

    Za doručení prostřednictvím České pošty, konkrétně službu Balík do ruky zaplatíte 69 Kč, PPL vychází na 89 Kč, vyzvednutí v Balíkovně vychází na 24 Kč. Objednávky za více než 899 Kč jsou doručeny zdarma.

  69. Kosmas: Velké letní slevy – knihy od 19 Kč

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)V knihkupectví Kosmas je také připraveno pár zajímavých akcí. Především to jsou velké letní slevy, ve kterých lze pořídit vybrané knihy už od 19 Kč. Nabídka je poměrně rozmanitá, najdete zde od klasických románů přes literaturu faktu až po severské kriminálky.

    Jestliže patříte mezi čtenáře e-knih, neměli byste si nechat ujít akční balíčky například kompletní Stopařův průvodce Galaxií od Douglase Adamse za 495 Kč, čtyři tituly od Paula Coelha za 396 Kč, dvě brilantní detektivky a dvě pokračování Jamese Bonda od A. Horowitze za 794 Kč nebo soubor pěti thrillerů od Thomase Harrise (Mlčení jehňátek, Hannibal atd.)

    Paperbacky z nakladatelství Host se prodávají za cenu od 179 Kč v rámci akce “Letní sklizeň bestsellerů”, zde se nachází tituly od autorů jako je Lars Kepler, Jussi Adler-Olsen, Peter May, Alena Mornštajnová a mnoho dalších.

    Cena dopravy při objednávce do 899 Kč činí 79 Kč (+ 30 Kč dobírka), osobní odběr v knihkupectvích Kosmas je zdarma při platbě předem, u platby při převzetí se připlácí 49 Kč. Objednávky nad 900 Kč jsou posílány zdarma, doplácí se pouze příslušná částka za dobírku.

  70. Krása.cz: Srpnový výprodej

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)V internetovém obchodě Krása.cz běží srpnový výprodej, v nabídce je dekorativní kosmetika a pečující produkty s cenou do 250 Kč. Dále je k dispozici 30% sleva na značku Minetan (při nákupu nad 749 Kč), 20% sleva na značku Astrid (při nákupu 2 produktů) nebo 20% sleva na značku Guam (při nákupu nad 999 Kč).

    Při osobním převzetí na výdejním místě v Praze je poštovné 39 Kč, Balíkovna vychází na 59 Kč, zaslání kurýrní službou stojí 99 Kč. Doprava zdarma je přislíbena u nákupu nad 2 000 Kč.

  71. lidl-shop.cz: Mega výprodej se slevami až 60 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Na stránkách lidl-shop.cz běží Mega výprodej spotřebního zboží. Až o 60 % levněji je možné koupit zboží z kategorie textil, sport, ložnice, domácnost, kuchyně nebo nářadí. Celkem je zlevněno více než 900 produktů.

    Doprava z e-shopu je při nákupu nad 1 000 Kč zdarma, do 1 000 Kč zaplatíte za poštovné s doručením na adresu 89 Kč. V případě dobírky si navíc připravte 29 Kč.

  72. Lindex: Finální výprodej – slevy až 70 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)V internetovém obchodě Lindex a ve stejnojmenných kamenných prodejnách nyní koupíte vybrané dámské a dětské oblečení ve finálním výprodeji. Slevy u vybraných kousků byly navýšeny až na 70 %.

    Objednávky jsou doručeny zdarma, pokud je jejich hodnota vyšší než 800 Kč. Osobní odběr je také zdarma, v ostatních případech zaplatíte poštovné ve výši 129 Kč, případně 99 Kč za vyzvednutí v Balíkovně. Zboží můžete vrátit v prodejně zdarma ve lhůtě 60 dnů.

  73. Luxor: Velký letní výprodej a 10 knih za 500 Kč

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Luxor pořádá hned několik akcí. Do konce srpna 2023 se prodávají všechny paperbacky od Hostu za cenu od 199 Kč a zároveň probíhá Velký letní výprodej, ve které jsou vybrané tituly zlevněny až o 75 %.

    Za pozornost určitě stojí akce 10 knih za 500 Kč. Do košíku stačí vložit 10 knih označených štítkem “10 knih za 500 Kč”, sleva se uplatní automaticky. Nabídka je platná do konce srpna 2023, nebo do vyprodání zásob.

    Za Balík do ruky zaplatíte 79 Kč, za doručení přes Zásilkovnu 49 Kč, za dobírku si připlatíte 30 Kč. Objednávky za více než 999 Kč jsou doručovány zdarma.

  74. Mall: Slevománie – Mall.cz zlevňuje zlevněné

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Také Mall nezůstává ve výprodejích pozadu a na svém webu pokračuje ve Slevománii, do které zařadil prakticky veškerý sortiment – mobilní telefony, počítače, televize, domácí spotřebiče, kosmetiku a parfémy, sportovní vybavení, hračky, oblečení, drogerii, potřeby do domácnosti a mnoho dalšího.

    V e-shopu navíc probíhá Týden slev značky Bosch, díky kterému platí na vybrané produkty značky Bosch dodatečná 25% sleva. Akce probíhá do neděle 13. srpna 2023, nebo do vyprodání zásob.

    Dopravu na výdejní místo je možné získat zdarma s programem Smart!, podmínkou je nákup minimálně za 299 Kč, jinak osobní odběr vychází na částku od 49 Kč. Doručení běžných zásilek na adresu je od 99 Kč, u objemných zásilek pak od 329 Kč.

  75. Marionnaud Parfumeries: Letní slevy až 30 % na vybrané produkty

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Řetězec parfumerií Marionnaud nabízí v rámci letních slev parfémy, pečující produkty a dekorativní kosmetiku až o 30 % levněji. Akce probíhá do konce srpna 2023. To není ale vše, dále lze využít:

    • do 31. srpna 2023 slevu 30 % na 50ml vůně,
    • do neděle 13. srpna 2023 slevu 30 % při nákupu 2 produktů.

    Poštovné z e-shopu Marionnaud přes DPD je zpoplatněno 89 Kč, za doručení prostřednictvím České pošty zaplatíte stejnou částku. Doprava zdarma je v případě nákupu nad 690 Kč. Osobní odběr na prodejně je vždy zdarma.

  76. Market 24: Letní výprodej – tisíce produktů za skvělé ceny

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Letní výprodej spustil na svých stránkách také e-shop Market 24. Mezi zlevněným zbožím najdete hračky, odrážedla, tříkolky, kola, kočárky, autosedačky a mnoho dalších potřeb pro děti. Celkem je do slev zahrnuto přes 5 000 produktů.

    Do pondělí 14. srpna 2023 je platný slevový kupon Market 24. Kupon s 10% slevou lze uplatnit na všechny produkty skladem, jeho znění je LET1023.

    Objednávky v hodnotě nad 4 000 Kč jsou v České republice doručovány zdarma. U ostatních objednávek cena za dopravu závisí na hmotnosti přepravované zásilky, poštovné se pohybuje od 113 do 675 Kč.

  77. Möbelix: Výprodej nábytku

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Na stránkách Möbelix najdete výprodejové zboží pod záložkou “%SLEVY%”. Do neděle 13. srpna 2023 můžete využít 20% slevu na sedací soupravy a křesla skladem, stejná sleva se vztahuje také na komody a regály.

    Doprava je zdarma pouze u objednávek nad 24 000 Kč, u nižších nákupů se poštovné pohybuje v rozmezí 490–990 Kč. Jestliže je zboží dodáváno jako balík, vychází cena dopravy na 149 Kč.

  78. Modivo: Konec léta se slevami až 60 % + EXTRA sleva 25 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Dámská a pánská móda prémiových značek Tommy Hilfiger, Desigual, Guess, The North Face, Pepe Jeans, Emporio Armani, Geox nebo Calvin Klein je právě nyní k dostání v e-shopu Modivo až o 60 % levněji.

    Vybrané zlevněné produkty je možné až do 15. srpna 2023 zakoupit s dodatečnou 25% slevou. V nákupním košíku stačí zadat slevový kupon Modivo ve znění SUMMER25.

    Poštovné zdarma je pro objednávky nad 699 Kč při platbě předem, u nižších objednávek zaplatíte 85 Kč, s dobírkou pak 89 Kč.

  79. MyProtein: Sleva 25 % na vybrané bestsellery

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)V e-shopu MyProtein běží slevy, díky kterým je možné ušetřit při nákupu sportovní výživy a doplňků stravy. Na vybrané bestsellery platí 25% sleva, pro její uplatnění je třeba zadat slevový kupon Myprotein ve znění CZ25.

    Na vybrané suplementy platí letní super akce 1+1 zdarma. Sleva se automaticky aktivuje v nákupním košíku.

    Doprava zdarma je pro všechny objednávky za více než 1 500 Kč.

  80. Notino: Mega výprodej parfémů a kosmetiky

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Internetová parfumerie Notino na svých stránkách spustila Mega výprodej, vybrané parfémy a kosmetiku je možné pořídit s výraznými slevami. Nákup vybraných značek Notino odměňuje nejrůznějšími dárky – nejčastěji jde o miniatury značkové kosmetiky, kosmetické taštičky nebo kabelky.

    Za osobní odběr v kamenné prodejně Notino zaplatíte poplatek 25 Kč, za doručení kurýrem zaplatíte 69 Kč, pokud zvolíte DPD, s Balíkem do ruky s Čekou poštou vám bude naúčtováno 89 Kč. Za dobírku si připlatíte 20 Kč.

  81. Okay: Týden Gorenje přináší 20% slevu

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)V e-shopu Okay můžete do neděle 13. srpna 2023 pořídit velké spotřebiče značky Gorenje s 20% slevou. Do nabídky byly zahrnuty lednice, pračky, sušičky, sporáky, bojlery, ohřívače vody a vestavené spotřebiče.

    Poštovné z Okay se v případě elektro sortimentu pohybuje v rozmezí od 89 Kč do 379 Kč v závislosti na zvoleném dopravci a velikosti zásilky. Za dobírku se u elektra připlácí 29 Kč.

  82. Parfémy.cz: Výprodej parfémů

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)V e-shopu Parfémy.cz probíhá výprodej oblíbených značek parfémů, za zvýhodněnou cenu je možné pořídit parfémy Chloé, Prada, Chanel, Calvin Klein, Armani, Lancome, Hugo Boss a mnoho dalších. Celkem je do výprodeje zařazeno více než 400 produktů.

    Ke každé objednávce do 350 Kč je účtováno balné ve výši 25 Kč, u objednávek nad 350 Kč se balné neplatí. Pro objednávky nad 2 500 Kč je poštovné zdarma, u nižších objednávek se platí 89 Kč za doručení Českou poštou, nebo 99 Kč za dodání kurýrem. Vyzvednutí na výdejním místě Balíkovny vychází na 59 Kč. Za dobírku se připlácí 29 Kč.

  83. Patro: Prázdninové slevové šílenstí

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Patro.cz nabízí slevové kupony se slevou až 20 % na všechny kategorie zboží. V nabídce nechybí domácí spotřebiče, mobilní telefony, notebooky, hračky, nábytek, knihy, autodoplňky, sportovní vybavení, kosmetika nebo šperky. K uplatnění slevy je třeba zadat příslušný slevový kupon Patro.

    Doručení přes Českou poštu nebo kurýrní služby vychází na 99 Kč, doprava nadrozměrného zboží závisí na hmotnosti zásilky a začíná od 590 Kč.

  84. Pelikán: Výprodej dovolených

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Letní výprodej dovolených najdete na stránkách Pelikán.cz. Ceny začínají již od 7 390 Kč. Nejlevnější pobyty jsou mimo sezonu, nicméně i tak je z čeho vybírat, například Malta s odletem z Prahy, Brna nebo Bratislavy v říjnu na 4 dny v tříhvězdičkovém hotelu se snídaní stojí 7 590 Kč, Rimini s odletem z Vídně na 5 dní v září ve 3* hotelu se snídaní vychází na 7 390 Kč na osobu atd.

    Kompletní nabídka dovolených je dostupná na Pelikan.cz.

  85. Pilulka: Lékárna na dovolenou za akční ceny

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)V internetové lékárně Pilulka.cz právě běží slevy na výbavu cestovní lékárničky. Slevy jsou přislíbeny až do 25 %, v nabídce nechybí léky proti bolesti, alergii nebo na zažívací potíže. Kromě léčivých přípravků se nabízí opalovací krémy, pečující přípravky po opalování, Fenistil ke zmírnění svědění po bodnutí hmyzem, dezinfekce a náplasti.

    Za vyzvednutí v Zásilkovně zaplatíte 69 Kč, za doručení kurýrní službou PPL 99 Kč, vyzvednutí v lékárně je zpoplatněno částkou 59 Kč. Dopravu zdarma získáte při objednávce za více než 2 990 Kč, sleva 30 Kč je v případě objednávky nad 1 999 Kč.

  86. Planeo: Výprodej – tisíce produktů musí pryč

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno) Internetový obchod Planeo Elektro spustil velký výprodej. Slevy se dotýkají celého sortimentu a poběží až do 27. srpna 2023. Před nákupem konkrétního zboží doporučujeme ověřit cenu v internetovém srovnávači, případně u jiných prodejců.

    Prodejny Planeo fungují jako výdejní místa, osobní odběr je zdarma. Doručení přepravní službou začíná od 99 Kč.

  87. Reserved: Poslední dny výprodeje 2023 a slevy až 70 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Reserved pořádá v e-shopu a v kamenných prodejnách výprodej sezónního zboží, vybrané oblečení z letní kolekce tak lze koupit se slevou až 70 %. Slevy se dotýkají dámského, pánského i dětského sortimentu, do výprodeje jsou postupně přidávány nové modely.

    Při nákupu v e-shopu zaplatíte poštovné 129 Kč, zdarma je poskytováno pouze k nákupům v hodnotě nad 950 Kč.

  88. Smarty.cz: Velký letní výprodej

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)V e-shopu Smarty.cz byl velký letní výprodej ukončen. Nicméně po zlevněných mobilních telefonech, tabletech, chytrých hodinkách, počítačových hrách nebo sluchátkách se je možné poohlédnout v kategorii “Výprodej”.

    Do konce září 2023 běží v e-shopu akce pro studenty a učitele “Zpátky do školy”. Vybrané Apple produkty je možné koupit se slevou 5, nebo 10 %. Podmínkou je přeložení platné karty ISIC/ITIC, potvrzení o studiu nebo doklad o zaměstnání ve školství.

    Za doručení zaplatíte 89 Kč u kurýra, za vyzvednutí na prodejně Smarty se neplatí. Poštovné zdarma je poskytováno u objednávek nad 5 000 Kč.

  89. Snowboard Zezula: Summer holiday slevy až 20 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Internetový obchod Snowboard Zezula zahájil letní slevy na streetwearové oblečení, se slevou až 20 % je možné pořídit stylová trička, kraťasy, cestovní tašky a plavky. V kategorii „Výprodej“ slevy dosahují až 50 % původních cen, zde se dají výhodně pořídit značkové mikiny, tenisky, kalhoty, kšiltovky, bundy a vybavení pro wakeboardding, skateboarding i longboarding.

    Doručení zboží do 1 500 Kč stojí 99 Kč, dražší objednávky jsou zasílány zdarma. Držitelé zákaznické karty Snowboard Zezula platí u objednávek do 1 200 Kč poštovné ve výši 55 Kč, u vyšších objednávek je doprava zdarma. Bezplatný je rovněž osobní odběr na prodejně v Brně.

  90. Spartoo: Slevy až 60 % na značkové zboží

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Spartoo.cz je internetový obchod plný oblečení podle posledních módních trendů, stylových bot a značkových módních doplňků. V rámci letního výprodeje slibuje Spartoo úsporu až 60 % z původních cen.

    Doručení je s kurýrní službou DPD zdarma pro objednávky alespoň za 750 Kč, za poštovné u nákupu do 751 Kč zaplatíte 69,90 Kč.

  91. Sportisimo: Letní výprodej a slevy až 70 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Ve Sportisimu letní výprodej se slevami až 70 % už skončil. Extra slevy na sportovní oblečení, boty a doplňky nabízí Sportisimo Klub. Speciální ceny a další výhody se zobrazí po registraci a následného přihlášení do účtu.

    Při nákupu nad 2 000 Kč navíc získáte dopravu zdarma. U nižších částek vás čeká u České pošty platba za doručení ve výši 89 Kč + 39 Kč za dobírku. Kurýrní služba je o 10 Kč dražší.

  92. Šperky.cz: Letní výprodej šperků

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Letní výprodej na Šperky.cz slibuje slevy až 60 % na vybrané náušnice, náhrdelníky, prsteny, náramky, přívěsky a korálky. Sleva se vztahuje mimo jiné na značky Beneto, Troli, Pandora, Morellato nebo Calvin Klein.

    Ke každé objednávce do 350 Kč je účtováno balné ve výši 25 Kč, u objednávek nad 350 Kč se balné neplatí. Pro objednávky nad 2 500 Kč je poštovné zdarma, u nižších objednávek se platí 89 Kč za doručení Českou poštou, nebo 99 Kč za dodání kurýrem. Vyzvednutí na výdejním místě Balíkovny vychází na 59 Kč. Za dobírku se připlácí 29 Kč.

  93. Swarovski: Letní výprodej se slevou až 40 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno) Řetízky, přívěsky, náhrdelníky, náramky, prsteny, náušnice nebo hodinky prodává e-shop Swarovski.com se slevou až 40 %. Slevy probíhahy do 30. července 2023. Nyní se dají šperky až o 40 % levněji pořídit v Outletu Swarovski.

    Standardní doručení, které trvá 2 dny, je pro objednávky v minimální hodnotě 2 100 Kč zdarma. Objednávky za méně než 2 100 Kč jsou doručeny za 180 Kč.

  94. Tescoma: Slevy až 40 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Tescoma nabízí více než 350 produktů se slevou až 40 %. Akční nabídka obsahuje nádobí, hrnce, kuchyňské potřeby a různé kuchyňské spotřebiče, nechybí sušička ovoce, stolní mixér, sendvičovač nebo elektrický zmrzlinovač.

    Za standardní doručení Českou poštou až do domu se platí 75 Kč, za dobírku se připlácí 55 Kč. Při odběru zboží nad 1 499 Kč se neplatí poštovné vůbec.

  95. Tezenis: Letní slevy až 70 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Tezenis na svých stránkách přislíbil slevy až 70 % na vybrané kousky. V dámském sortimentu je zlevněné spodní prádlo, legíny, trička, krycí punčocháče, oblečení na fitness, ponožky a nejrůznější doplňky. Slevy se ale dotýkají také dětského a pánského sortimentu.

    Expresní doprava kurýrem do 2 pracovních dnů je zpoplatněna částkou 139 Kč, standardní doručení vychází do 3 pracovních dnů vychází na 89 Kč. Doručení do kamenného obchodu je zdarma.

  96. Tchibo: Letní výprodej 2023

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Letní výprodej v Tchibo již běží. Slevy se dotýkají spotřebního zboží – nejčastěji se jedná o dámské, dětské, pánské oblečení, sportovní vybavení, bytový textil, kuchyňské potřeby, nábytek a nejrůznější bytové doplňky.

    Doprava z Tchibo.cz je zpoplatněna částkou 59 Kč, za dobírku se připlácí 29 Kč. V případě objednávky nad 1 590 Kč je poštovné zdarma. Bezplatné doručení platí pro všechny členy věrnostního klubu TchiboCard po přihlášení k online účtu.

  97. Trenýrkárna: Letní Vánoce se slevou až 80 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Trenýrkárna připravila Letní Vánoce se slevami, které dosahují až 80 %. S výraznou slevou je možné pořídit spodní prádlo nejrůznějších značek, barev a provedení pro dámy i pány.

    Poštovné se účtuje pouze u objednávek do 999 Kč, u těch vyšších a při osobním odběru je doručení zdarma.

  98. Triola: Letní výprodej

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Letní výprodej probíhá také u českého výrobce spodního prádla Triola. Podprsenky začínají na 299 Kč a kalhotky od 99 Kč. Do výprodeje jsou zařazeny i plavky a spodní prádlo pro muže.

    Poštovné pro Balík do ruky vychází na 109 Kč, s dobírkou 129 Kč. Za Balík na poštu zaplatíte 99 Kč při platbě předem a s dobírkou 119 Kč. Osobní odběr na prodejně je vždy zdarma.

  99. Vivantis: Velký módní výprodej + extra sleva na vybrané módní značky

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Na Vivantis.cz probíhá velký módní výprodej, na vybrané značky lze navíc uplatnit slevový kupon Vivantis ve znění EXTRA20 s extra slevou 20 %. Slevový kupon je platný do 20. srpna 2023.

    Zboží jde na Vivantis vrátit ve lhůtě 2 měsíců, doprava je zdarma pro objednávky v hodnotě nad 2 500 Kč. V ostatních případech si můžete zásilku nechat poslat za 59 Kč do Balíkovny, doručení přes Českou poštu vychází na 89 Kč, přes kurýrní službu na 99 Kč. U objednávek do 350 Kč je navíc účtováno balné ve výši 25 Kč.

  100. XXXLutz: Výprodej a slevy

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)XXXLutz pořádá v e-shopu výprodej nábytku, do slev byly zahrnuty sedačky, obývací stěny, regály, komody, jídelní stoly a židle, postele, matrace a další nábytek i doplňky.

    Doprava z e-shopu XXXLutz je zpoplatněna částkou 149 Kč, zdarma je při nákupu zboží nad 2 699 Kč. Přeprava nábytku vychází podstatně dráž od 499 až do 999 Kč podle ceny objednávky (čím dražší zásilka tím vyšší cena za dopravu). Při vyšší útratě než 24 999 Kč je doprava zdarma.

  101. Yves Rocher: Sprchové gely v akci 1+1 zdarma

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)
    Froncouzská přírodní kosmetika Yves Rocher se během prázdnin prodávala až o polovinu levněji. I když letní slevy už skončily, stále je v e-shopu z čeho vybírat. Třeba velmi příjemné sprchové gely, tělová mléka a krémy na ruce z kolekce Plaisirs Nature jsou k dostání v akci 1+1 zdarma – na výběr jsou kombinace Malina & máta, Levandule & ostružina, Magnólie & bílý čaj, Argan & bio růže z Maroka atd. Další výhodné akce najdete na stránkách YvesRocher.cz.

    Poštovné je zdarma pro objednávky za více než 990 Kč, u zásilek do 990 Kč zaplatíte za doručení do Zásilkovny 59 Kč. U České pošty se cena za doručení pohybuje od 59 do 119 Kč, kurýrní přeprava stojí 119 Kč.

  102. ZOOT: Finální výprodej s EXTRA slevou 25 %

    Letní výprodeje 2023: Slevy až 80 % ve více než 100 obchodech (průběžně aktualizováno)Výprodej na ZOOT.cz přináší slevy až 70 % na oblečení a módní doplňky pro dámy, pány i děti. V nabídce najdete módní kousky od spousty značek – například Armani Exchange, Calvin Klein, CAMAIEU, Converse, Desigual, Diesek, Guess, Liu Jo, Michael Kors, Orsay, Vero Moda, VILA, Only, ZOOT.lab a mnoha dalších. Slevy se dotýkají také bytových doplňků a domácích potřeb. Slevový kupon ZOOT ve znění EXTRA25 zlevní vybrané kousky ve výprodeji o dalších 25 %.

    Doručení do ZOOT.kabinky stojí 49 Kč, při zaplaceném nákupu nad 1 800 Kč neplatíte nic. Doprava do Zásilkovny stojí 69 Kč, s kurýrní službou nebo s Českou poštou je za 99 Kč. Poštovné pro předem placené objednávky za více než 1 800 Kč je zdarma.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás