Skrblíkův týden: 500 Kč do A3 Sport, knihy ZDARMA, Kréta All Inclusive 10 690 Kč, sleva na asistenční služby

Lenka Chládková
Publikováno 1. července 2024

Tento týden si rozhodně nenechte ujít akci, kterou pořádá knihkupectví Knihy Dobrovský. Od čtvrtka 4. července 2024 budou v 10 městech po celé ČR ukryty balíčky s knihami. Patřit budou šťastným nálezcům. Nápovědy a klíče k jejich nalezení najdete na Instagramu nebo na Facebooku.

Pokud vyrážíte autem na dovolenou, stojí za zvážení pořízení asistenčních služeb od ÚAMK. Víme, jak získáte 20% slevu. InSportLine rozdává k elektrokolům paddleboardy a outdoorové kamery zdarma, Calzedonia přidává k nákupu 1 000 Kč na dovolenou a v e-shopu A3 Sport je připravena sleva 500 Kč.

  1. Invia.cz: Kréta All Inclusive s odletem z Prahy od 10 690 Kč

    V termínu od 7. srpna do 11. srpna 2024 nabízí cestovní kancelář Blue Style na Invia.cz pobyt na Krétě ve 3* hotelu Aqua Park Village s All Inclusive za cenu od 10 690 Kč na osobu. Odlet je z Prahy. Hotel se nachází cca 500 m od písčité pláže, v hotelovém areálu je možné využívat aquapark, 3 bazény nebo fitness. Pro hosty jsou připraveny animační programy a různé sportovní aktivity.

    Cena a dostupnost zájezdu se může kdykoli změnit, informace jsou platné v den vydání Skrblíkova týdne v pondělí 1. července 2024.

  2. A3Sport: Získejte za registraci slevu 500 Kč

    A3 Sport se stává Sport Vision, díky tomu můžete získat mimořádnou slevu 500 Kč při nákupu min. za 1 000 Kč. K získání slevy se je třeba zaregistrovat do věrnostního programu Sport&Bonus na Sportvision.cz a poté propojit své telefonní číslo s věrnostní kartou Sport&Bonus. Pak už stačí jen nakoupit a před odesláním objednávky vložit do příslušného políčka v nákupním košíku číslo věrnostní karty Sport&Bonus. Sleva se automaticky odečte z celkové hodnoty objednávky.

    Slevu je možné využít do 14. července 2024.

  3. lidl-shop.cz: AKU kávovar za 599,90 Kč, ruční vysavač za 399,90 Kč

    Na lidl-shop.cz aktuálně probíhá letní výprodej, který slibuje obří slevy každý den. V nabídce stojí za pozornost velmi praktický AKU ruční vysavač SilverCrest za 399,90 Kč (namísto běžných 699,90 Kč). Díky svým malým rozměrům je ihned po ruce, skvěle se hodí na vysátí prachu z klávesnice u počítače i z jiné elektroniky, pomůže s rychlým vysátím drobečků z kuchyňské linky, stolu či sedačky. Dá se velmi dobře využít i v autě.

    Aku kávovar Parkside za 599,90 Kč (namísto běžných 999,90 Kč) umí připravit kávu bez zapojení od elektrické sítě. Kávovar je ideální na cesty nebo třeba na staveniště. Součástí balení není akumulátor a ani nabíječka. Ceny jsou platné do neděle 7. července 2024.

  4. Česká pošta: 20% sleva na asistenční služby ÚAMK

    Za 870 Kč si je možné předplatit u ÚAMK asistenční služby na 3 měsíce po celé Evropě. Služby zahrnují například opravu auta na místě poruchy zdarma, dispečink 24 hodin denně, dovoz pohonných hmot, odtah vozidla zdarma do vzdálenosti 100 km v ČR nebo částky 200 eur v zahraničí, zapůjčení náhradního vozidla na 3 dny na území ČR nebo do částky 270 eur v zahraničí, příspěvky na nouzové ubytování a jízdné náhradní dopravy, právní pomoc a další. Asistence od ÚAMK zkrátka zahrnuje všechny služby, které ocení všichni řidiči, pokud se jejich cesta autem začne komplikovat.

    Pokud máte Zákaznickou kartu České pošty, můžete získat na asistenční služby ÚAMK 20% slevu. Stačí, když si na stránkách Zákaznické karty vygenerujete slevový kód.

  5. KnihyDobrovský: Knihy zdarma & Letní obří KNÍŽKODEJ

    V e-shopu KnihyDobrovský.cz odstartoval Letní obří Knížkodej, ve kterém lze pořídit vybrané tituly v ceně od 9 do 99 Kč. Na výběr je více než 500 knih různých žánrů – zastoupeny jsou thrillery a detektivky, sci-fi, fantasy i horory, romance, historie i čtení pro děti. V akci je rovněž 99 e-knižních bestsellerů za cenu do 99 Kč.

    Ve čtvrtek 4. července 2024 v 11:00 vypukne jedinečná akce – v 10 městech v České republice (v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Olomouci, Pardubicích, Hradci Králové, Ústí nad Labem, Českých Budějovicích a Liberci) budou ukryty speciální knižní dárky. Schované můžou být v parku, na náměstí nebo kdekoli jinde. Na instagramovém účtu KNIHY DOBROVSKÝ a ve skupině KNIŽNÍ ZÁVISLÁCI na Facebooku budou zveřejněny nápovědy a vodítka, se kterými bude možné najít ukryté knihy. Akce poběží do neděle 7. července 2024 do 19:00.

  6. Calzedonia: Za nákup 1 000 Kč na dovolenou od Blue Style

    Calzedonia pořádá v e-shopu i v kamenných prodejnách letní výprodej, ve kterém jsou vybrané kousky zlevněny až o 50 %. Navíc Calzedonia svým věrným zákazníkům k nákupu nad 1 250 Kč přidává exkluzivní slevový kupon v hodnotě 1 000 Kč na dovolenou u cestovní kanceláře Blue Style. Podmínkou k získání slevy je členství ve věrnostním programu Calzedonia Lover.

    Akci je možné využít do 14. července 2024, kód lze uplatnit do 30. září 2024 na všechny zájezdy s odletem v termínu od 1. září 2024 do 31. března 2025.

  7. CCC: Letní výprodej + extra sleva 250 Kč

    V CCC probíhá výprodej, do kterého bylo přidáno ještě více bot a doplňků se slevami do 50 %. Celkem je do slev zahrnuto více než 2 300 kousků z dámského, pánského i dětského sortimentu.

    Na vybrané kousky je možné zároveň uplatnit slevový kupon CCC ve znění HIT250, se kterým ušetříte 250 korun na objednávkách v hodnotě od 1 250 Kč. Kupon je platný do neděle 7. července 2024.

  8. DrMax.cz: Eucerin SUN v akci 1+1 zdarma

    Opalovací kosmetiku Eucerin SUN pořídíte v internetové lékárně DrMax.cz v akci 1+1 zdarma. Na výběr je mnoho produktů – od dětských krémů na opalování s ochranou SPF50+, které jsou vhodné pro děti od 3 měsíců, přes speciální spreje na opalování pro citlivou pokožku, emulze redukující pigmentové skvrny až po vysoce ochranné krémové gely, které zmírňují podráždění a bojují proti předčasnému stárnutí.

    Do akce 1+1 byla rovněž zařazena sluneční kosmetika skinexpert BY DR.MAX, Uriage Bariésun nebo APIVITA Bee Sun Safe.

  9. inSportLine: Elektrokola na splátky bez navýšení + paddleboard, nebo kamera zdarma

    Elektrokola Crussis právě teď prodává isSportLine.cz se slevou až 30 %. To ale není vše. K elektrokolům v hodnotě nad 69 990 Kč získáte paddleboard s příslušenstvím, ke kolům v hodnotě od 49 990 Kč do 69 989 Kč outdoorovou kameru 3v1 a ke kolům od 19 990 až 49 989 Kč alarm se zadním světlem.

    U nových elektrokol Crussis je automaticky prodloužena zákonná záruka o 1 rok, k tomu inSportLine přidává jeden rok pojištění zdarma – to se vztahuje na drobné opravy, transport z místa nehody a vypůjčení náhradního kola. Kolo si můžete nechat zdarma složit a seřídit. Navíc je možné elektrokola pořídit na splátky bez navýšení (při maximální délce splácení 6 měsíců). Kompletní nabídka je dostupná na inSportLine.cz.

  10. Alza.cz: Káva v hodnotě kávovaru Nespresso jako dárek

    K nákupu jakýchkoli kávovarů Nespresso Original nebo Vertuo dostanete kávu v hodnotě kávovaru jako dárek, poukaz na kávu obdržíte společně s kávovarem Nespresso. Kávovar je třeba registrovat na promo.nespresso.cz. Slevu je možné uplatnit postupně během 6 nákupů kávy, maximálně však po dobu 24 měsíců.

    Akce se vztahuje například na velmi oblíbený kávovar na kapsle Nespresso De’Longhi Inissia EN80.B+ v černém provedení, který Alza nyní prodává za 2 363 Kč.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás