Tipy z AliExpressu: 10 tipů na levnou elektroniku do kanceláře

Redakce
Publikováno 5. října 2017

Někteří z nás tráví v kanceláři kvůli práci mnoho času. Vybavit si kancelář je pro mnohé noční můrou a člověk pak hledá inspiraci kde se dá. I v tomto ohledu by se Vám mohlo hodit pár šikovných věcí, které mohou v kanceláři pomoci při práci samotné a třeba najdete inspiraci i pro to, pořídit si některou z těchto věcí i domů. Níže tedy naleznete 10 tipů na věci, které by Vám v kanceláři mohly ulehčit či zpříjemnit mnohdy nelehkou práci

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na levnou elektroniku do kanceláře

    USB čtečka karet

    Ne všechny počítačové sestavy či notebooky obsahují integrovanou čtečku karet. A protože čtečka karet v dnešní době mnohdy usnadní přenos nejrůznějších dat mezi mnoha zařízeními, vybrali jsme jednu miniaturní a za skvělou cenu, která se může hodit opravdu každému. Tato čtečka je přímo do USB vstupu (verze 2.0) a není tedy zapotřebí připojovací kabel.

    Do tak miniaturního zařízení se vešla podpora těchto formátů nejrůznějších paměťových karet: T-Flash, Micro SD, Micro SDHC, Memory Stick Micro (M2), Memory Stick (MS), Memory Stick Pro (MS Pro), Memory Stick Duo (MS Duo), Memory Stick Pro Duo (MS Pro Duo) SD , MMC, RS-MMC, SDHC, Mini SD, SDHC Mini. Pro některé z těchto karet je zapotřebí adaptér, který je většinou součástí nákupu paměťové karty samotné. Zde ho v balení nedostanete.Přenosová rychlost dosahuje až 480 Mb/s.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na levnou elektroniku do kanceláře

    Bluetooth stereo reproduktor Xiaomi

    Velice zajímavý výrobek dnes již známé čínské značky Xiaomi. Tento výkonově 30 W stereo reproduktor vám umožní přehrávat si hudbu ve formátu MP3 např. z mobilního telefonu, PC, notebooku či i TV a to ve velice dobré kvalitě zvuku. Umožňuje to technologie Bluetooth, která jednotlivá zařízení spáruje.

    Díky vestavěnému mikrofonu dále produkt podporuje i handsfree volání, takže jej lze použít k hovorům, aniž byste museli mluvit do telefonu. Do přístroje lze vložit SD kartu až do velikosti 32 GB a přehrávat tak muziku přímo z takto podporovaných karet.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na levnou elektroniku do kanceláře

    Samolepicí poznámkový blok

    Přejděme od elektroniky k něčemu jednoduššímu, ale o to více praktičtějšímu. Samolepicí papírky alespoň mne osobně dělají velkou službu. Napíšu si co je potřeba udělat a nalepím nejlépe někam, kde to nemůžu přehlédnout – u mne to je nejlépe monitor počítače. Tento bloček má zhruba 75 listů, velikosti 7 x 7 cm.

    Navíc si lze vybrat na Aliexpressu z nepřeberného množství nejrůznějších motivů či tvarů těchto bločků, zde se fantazii opravdu meze nekladou. S cenovkou pod dolar je to alespoň pro mne jasná volba.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na levnou elektroniku do kanceláře

    Stolní LED lampička

    Dalším výrobkem, který jsme z Aliexpressu do kanceláře vybrali je tato stolní lampička. Nabízí 3 úrovně stmívání, dotykové ovládání a v noci opravdu pěkně svítí a osvětluje pracovní plochu stolu. Rameno lampičky se dá natočit jak uznáte za vhodné, takže bude svítit přesně tam kam potřebujete. LED osvětlení se dá přednabít za 3-4 hodinky a pak může svítit až 10 hodin v kuse, lze propojit USB kabelem.

    Určitě jedna z nejlepších stolních lampiček, které můžete na Aliexpressu nalézt, navíc je povedená i designově. Spodní osvětlení se dá zvolit buď modré či žluté.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na levnou elektroniku do kanceláře

    USB ohřívač nápojů

    Pro někoho tento výrobek může být velmi praktický. Pokud budete zabraní prací a zapomenete, že jste si udělali váš oblíbený teplý nápoj tak je tato věcička to pravé. Vaše káva či čaj vám už jen tak nevychladne.

    Stačí zapojit do USB k počítači či notebooku a pak jen na silikonovou podložku umístíte hrneček s nápojem a ten bude teplý jak dlouho budete chtít. Zima se blíží a toto může být to, co zrovna do kanceláře můžete potřebovat. Bezvadná cena a vysoká užitná hodnota.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na levnou elektroniku do kanceláře

    Držáky kabelů

    Opět čerpám z vlastní zkušenosti, kdy sám využívám tyto držáčky kabelů a nemůžu si je vynachválit.

    Předtím jsem pořád někde hledal své nejrůznější kabely – od kamery, od foťáku, od mobilu, k nabíječkám, k externímu harddisku apod. Nyní využívám tyto klipové držáky na kabely a nejen, že to dobře a efektně vypadá, ale hlavně je vše na svém místě !!

  7. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na levnou elektroniku do kanceláře

    Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů

    Pokud nechcete dokupovat druhou klasickou nabíječku nabízí se tato bezdrátová nabíječka pro Samsung telefony. Nabíječka vypadá jako designový stojánek, kam jen opřete svůj mobilní telefon a LED indikátor vám zkontroluje, zda je zařízení správně na stojanu umístěno. Zařízení je uvedeno jako “fast charge” tzn. že výstup je 2,1 A a doba nabíjení by neměla být příliš dlouhá.

    Toto zařízení je kompatibilní s mobilními telefony Samsung S6 a novějšími, ale u každého takového zařízení si raději zkontrolujte kompatibilitu s vaším telefonem. Nabídek podobných bezdrátových nabíječek je na Aliexpressu opravdu dostatek a vybere si jistě každý dle svých představ.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na levnou elektroniku do kanceláře

    Bluetooth handsfree

    Další produkt, který jsme z nabídky Aliexpressu vybrali se bude hodit těm, kteří při své práci a to nejen v kanceláři, ale třeba i v autě často telefonují. Handsfree se sluchátkem s mikrofonem je určen k propojení technologií Bluetooth s mobilními telefony a na jedno nabití vydrží až 20 dní popř. 10 hodin neustálého mluvení. Má funkci oznámení čísla, které vám volá a vy pak máte možnost hlasem hovor přijmout či nikoli.

    Připojit lze současně až dvě zařízení např. pracovní a soukromý mobilní telefon apod. Ergonomický a nastavitelný tvar, který zaručuje, že by měl padnout opravdu každému. Výrobek podporuje mnoho mobilních aplikací, kde jistě najde své využití.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na levnou elektroniku do kanceláře

    USB zvukový adaptér

    Tento produkt může vytrhnout trn z paty nejednomu uživateli, který si zakládá na hudbě. Pokud např. vlastníte sluchátka s konektorem audio jack 3,5 mm a nemáte jej kam v PC či notebooku zapojit, pomůže vám tato věcička. Produkt obsahuje externí 5 kanálovou zvukovou kartu, jednoduše se instaluje a ovládá.

    Pomůže i tam, kde se ve vašem zařízení porouchala zvuková karta a nefunguje vám tak zvukový výstup. Zařízení obsahuje i výstup na mikrofon.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na levnou elektroniku do kanceláře

    Bezdrátová myš

    Ne v každé kanceláři je samozřejmost v podobě bezdrátové myši. Kabel je sice kabel, ale pokud zakusíte tu volnost bezdrátové myši, pak nebudete chtít jinak. Nic vás pak v pohybu neomezuje, nevýhodou můžou být baterie (2x AAA baterie) , které nejsou součástí balení a musíte tak tyto baterie dokoupit a poté buď dobíjet nebo měnit za nové. Díky tomu, že myš je optická není zapotřebí podložka pod myš, je funkční skoro na každém povrchu.

    Aliexpress nabízí mnoho nejrůznějších bezdrátových myší – od profi herních až po myši nejrůznějších tvarů a barev. Zde představená má skvělý poměr výkon/cena.


L
Libor 25.03.2018 – 06:16

Dobrý den, hodně uváděných položek je už na Aliexpress nedostupných. Uvítal bych, kdyby v textu bylo alespoň označení modelu... Děkuji

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 25.03.2018 – 13:43

Díky za upozornění, odkazy jsem aktualizoval.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás