Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro dívky

Redakce
Publikováno 28. října 2017

Vánoce se neúprosně blíží a kdo nakoupí dárky s předstihem má většinou vyhráno a nemusí se účastnit na poslední chvíli předvánočního shonu v podobě kupování dárků. Nejhorší je ale dárek vůbec vymyslet, koupit samotný dárek až takový problém není.

A i proto je zde Skrblík, který se snaží vám nějaký ten tip v podobě dárku pro vaše nejbližší ukázat a oprostit vás tak od vymýšlení, co vůbec komu koupit. Dnes jsou na řadě děti – holky.

Co tedy koupit jako dárek dívce? Zkuste najít odpověď v našem následujícím článku – 10 tipů na dárek z Aliexpressu pro dívky.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro dívky

    Plyšový medvídek

    Začneme ne moc originální hračkou, ale o to oblíbenější. Plyšák by v žádném holčičím pokojíčku prostě chybět neměl. A pokud se jedná o půlmetrového medvídka, který navíc umí i svítit, pak je volba ke koupi jasná. Díky tomu, že svítí, tak už se žádná holčička nemá důvod v pokojíčku sama při usínání bát, protože tento medvídek ji jistě ochrání.

    Navíc lze vybrat oblíbenou barvu jako je modrá, zelená, růžová a žlutá. LED osvětlení medvídka je na tři AA baterie, které nejsou součástí balení, proto je potřeba je dokoupit. Poté ale medvídek krásně svítí a mění své barvy, kterých umí ukázat až sedm..

  2. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro dívky

    Šatičky a botky pro panenky

    Pokud jsou oblíbenou hračkou vaší dcerky panenky, tak zde je dárek jako stvořený, kterým byste měli jistě udělat radost. V balení totiž dostanete 12 náhodných šatičeka a 8 párů bot, které jsou určeny pro panenky zhruba 30 cm velké. A to už je kombinací co se týče oblečení opravdu mnoho a tak se nemusí panenky bát, že by neměly co na sebe. Panenka však není součástí balení.

    V nabídce Aliexpressu je mnoho takových podobných setů a navíc se dají dokoupit pro panenky např. i příčesky nejrůznějších barev a jiné panenkovské doplňky.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro dívky

    MP3 přehrávač

    Dívky rády poslouchají hudbu a proč jim to neulehčit a nekoupit jim mp3 přehrávač. Tento v sobě navíc má i funkci FM rádia a tak mohou poslouchat své oblíbené hudební stanice, lze si v něm prohlížet fotografie a poslouží i jako čtečka knih.

    Displej je 1,8 palcový, paměť je 4GB, podpora micro SD karet až do 64 GB, minimální rozměry i hmotnost (30g), velká výdrž – až 10 hodin přehrávání hudby. Prostě za málo peněz hodně muziky.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro dívky

    Kosmetická taštička

    Kosmetická taška asi patří do povinné výbavy každé dospívající dívky a proto je potřeba pečlivě vybírat. Tento produkt je velice oblíbený, protože počet těch, kteří si jej zakoupili se přehoupnul již nad 14 000 zákazníků a v souběhu s velmi dobrým hodnocením to asi opravdu bude trefa do černého.

    Nebo spíše do jiné barvy, protože nabídka barev u této kosmetické tašky z Aliexpressu je neuvěřitelných 26 barev. Rozměry jsou 7 cm x 17 cm a i proto se do tohoto organizéru vejde opravdu spousta věcí.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro dívky

    Prstýnky, náramky, náhrdelníky a jiné ozdoby

    Zde opravdu nebude snadné vybírat. Jen v sekci šperků a bižuterie je několik tisíc položek. Nalezneme zde mnoho různých prstýnků, náramků, náušnic a jiných doplňků pro dívky a ženy a vybrat jeden je opravdu nesnadné.

    I proto, že vkus každé ženy je jiný a každá preferuje něco jiného. Proto výběr necháváme jen na vás a tento produkt – snubní prstýnek, spíše berte jen jakousi ukázku toho, co se dá na Aliexpressu nalézt a koupit. Opravdu je z čeho vybírat a každá z dívek by si zde měla najít to své. Problém bude pro toho, kdo dárky nakupuje, protože trefit se do vkusu nemusí být lehké..

  6. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro dívky

    Navlíkací korálky

    Pro šikovné a tvořivé dívky se nabízí tyto navlékací korálky. Z nich si pak lze vytvořit vlastní doplněk, na který budou náležitě hrdé, protože si např. náramek vytvoří zcela samotné a dle vlastní fantazie. V jednom balení je celkem 100 kusů korálků v 18 barevných provedeních, korálky jsou velké 8 mm.

    Samozřejmě se lze poohlédnout i po jiném prodejci na Aliexpressu a nakoupit si více korálků dle svých představ. Za opravdu vynikající cenu se dívky nejen zabaví, ale navíc si vytvoří i vlastní parádu.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro dívky

    Dívčí kabelka

    Kabelky na Aliexpressu naleznete samozřejmě také a výběr je opět obrovský, vyberou si zde ty nejmenší holčičky, ale i dospívající dívky. Tato kabelka je velká zhruba 17 x 17 cm a je určena spíše věkově mladším dívkám Je růžová s tématem Hello Kitty, ale naleznete zde i jiné propracovanější kousky, které ale budou cenově trochu dražší.

    Ovšem ne tolik kolik byste očekávali, vždyť nakupujete na Aliexpressu.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro dívky

    Šaty a oblečení

    Aliexpress je také obchodním portálem, kde se dá nakoupit móda. Ať už se jedná o šaty, které jsme vybrali, nebo sukně, trička, halenky, bundy, kalhoty a mnoho a mnoho dalších věcí z módního sortimentu oblečení. Vybrat do našeho výběru jedny šaty je samozřejmě úkol nelehký, protože výběr je neskutečný.

    Pokud je vaše dcera parádnice a vy už si nevíte rady co ji k vánocům koupit, podívejte se na sortiment módy na Aliexpressu a jistě nebudete mít v objednávce jen jedny šaty. Problémem může být výběr vhodné velikosti, ale u většiny oblečení je podrobná tabulka s nejrůznějšími mírami a vy byste tak neměli ve velikosti jednotlivých kusů šlápnout vedle. Cena některých kusů oblečení je opět více než lidová.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro dívky

    Dámská peněženka

    Pokud se vaším dcerám hromadí penízky z kapesného nebo z brigád, jistě nepohrdnou touto stylovou peněženkou. Vše podstatné by se do ní mělo vejít, je veliká 12 x 9 cm.

    Pro oblíbenou barvu je na výběr mezi šesti barevnými variantami. Další velmi vhodný a cenově dostupný dárek pro vaší dceru.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro dívky

    Štětce na make-up

    V této sadě naleznete 20 kusů profesionálních štětců na make-up. Vybrat si lze z 10 barev stětců a další rozdíl je samozřejmě v materiálu vlákna štětce, jeho tvrdosti a velikosti pro nanášení make-upu. Co se týká kosmetiky je toto jeden z nejoblíbenějších produktů na Aliexpressu s velmi dobrým hodnocením od samotných zákazníků, tady spíš zákaznic.

    Další velmi povedené kosmetické kousky má Aliexpress v nabídce –vlasové přípravky, umělé řasy, nehtová kosmetika a jiné. Zde by se dal snad vybavit i samotný kosmetický salón.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás