Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro ženu

Marie Janáčová
Publikováno 2. listopadu 2017

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro ženu

    Elegantní kabelka

    Kabelky k ženám neodmyslitelně patří, žádná žena jimi nepohrdne. Na Aliexpress naleznete nepřeberné množství kabelek všeho druhu. Překvapte svou manželku, přítelkyni, maminku či kamarádku zajímavou a elegantní kabelkou, kterou může hned po Vánocích využít třeba jako výrazný plesový doplněk.

    Tato malá blyštivá kabelka se bude hodit i na jakoukoliv jinou společenskou událost, ale vynikne i při obyčejné procházce městem.

    Vybírat můžete ze zlaté, stříbrné, černé a bílé barvy.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro ženu

    Mikiny pro páry

    Chcete pro vaši drahou polovičku najít originální dárek? Vaši přítelkyni či manželku jistě potěší mikiny pro páry. Jedná se o dvě mikiny – pánská mikina nese nápis THE KING (král) a dámská mikina je opatřena nápisem HIS QUEEN (jeho královna). Obě mikiny jsou šedé barvy. V těchto kouscích budete zkrátka nepřehlédnutelní.

    Při výběru dbejte na správnou velikost, kterou zjistíte v detailních informacích o produktech, kde se nachází tabulka s rozměry. Velikost si vyberete pro každou mikinu samostatně, u větších velikostí je cena vyšší. Jedna mikina stojí od 189 Kč$8.54. Poštovné je zdarma.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro ženu

    Dámská šála

    Jako dárek pro ženu se jistě hodí také maxi šála, která je v posledních letech velkým trendem a je nutné minimálně jednu vlastnit. Taková šála najde využití od podzimu do jara a stane se neodmyslitelným pomocníkem v chladném počasí. Tento typ šály ale nemá pouze hřejivý efekt, jedná se také o stylový kousek, kterým žena může nápaditě doplnit svůj outfit.

    Šála má trojúhelníkový tvar, který lze variabilně uvazovat. Vybírat můžete z 32 barevných variant.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro ženu

    Šperkovnice

    Pokud je vaše žena milovnicí nejrůznějších doplňků, je pro ní nezbytné mít praktickou šperkovnici, do které své šperky uloží. Do této skříňky si může uspořádat své náušnice, náhrdelníky, prstýnky, náramky a další doplňky. Díky šperkovnici bude mít žena o svých doplňcích lepší přehled a všechny bude mít vždy při ruce. Zamezí se tak také nechtěné ztrátě některých kousků. Pěkná šperkovnice může být navíc sama o sobě stylový doplněk do domácnosti.

    Tato šperkovnice uvnitř skrývá mnoho přihrádek pro různé druhy doplňků a také praktické zrcátko. Vybrat si můžete ze 4 barev.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro ženu

    Minimalistické hodinky

    Hodinky jsou univerzálním doplňkem, bez kterého se ani žena neobejde. Kromě udávání přesného času ale také vhodně doplňuje outfit. Přesně takové jsou tyto minimalistické hodinky z Aliexpress. Hodí se k běžnému nošení ke každodennímu outfitu do práce i do školy. Jsou jednoduché, elegantní a nadčasové.

    Tento design navíc určitě nevyjde z módy, proto budou stále trendy. Lze je pořídit v několika barevných variacích – kromě klasické zlaté a stříbrné také v barvách jako růžová nebo hnědá.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro ženu

    Peněženka

    Aliexpress nabízí mnoho originálních peněženek, mezi ně patří také tato peněženka se zlatými kočičími uši. Roztomilý kousek v několika barvách ocení všechny milovnice koček.

    Tato koženková peněženka je praktická, obsahuje záložky na karty, prostor pro mince i bankovky. Nechybí zde ani místo pro malé fotografie. Na zipu peněženky je připevněn navíc módní přívěšek s třásní.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro ženu

    Masivní náhrdelník

    Pokud si žena, kterou chcete obdarovat, potrpí na doplňky, je pro ni náhrdelník ideální volbou. Krásný originální šperk vždy potěší. Tento masivní náhrdelník na řetízku s rostlinným motivem a s perlami bude sedět k jednoduchým elegantním outfitům.

    Skvěle padne k minimalistickým plesovým šatům, ale také třeba k bílé košili a džínám. Vybírejte ze dvou variant – zlaté a stříbrné. Vkusným šperkem nikdy nic nepokazíte.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro ženu

    Pyžamo s potiskem

    Pyžamo je vděčný dárek, obzvlášť pokud je takhle roztomilé. Pyžamový komplet obsahuje kalhoty a triko s dlouhým rukávem. U tohoto prodejce můžete vybírat z devíti různých barev a motivů, např. květinový nebo puntíkovaný vzor. Teplejší pyžamo se vždy hodí obzvláště v chladných zimních dnech.

    Nezapomeňte správně vybrat velikost. Přepočet velikostí a rozměry naleznete v tabulce v informacích o produktu. Pokud si velikostí nejste jistí, zkuste se podívat nenápadně na štítek jejího oblečení nebo se třeba zeptat kamarádky.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro ženu

    Selfie tyč

    Selfie tyč je v dnešní době již běžná výbava k mobilu. Tento držák k pořízení autoportrétů najde mnoho využití, např. při výletech, kdy si chcete pořídit společné fotografie. Tato designově hezká a univerzální mini selfie tyč jistě potěší nejednu ženu. Je navíc k dostání v příjemných pastelových barvách.

    Tyč je kompatibilní se systémem iOS a Android, pro konkrétní parametry čtěte detailní popisek v informacích o produktu. Tyč je za velmi příznivou cenu a s poštovným zdarma.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 vánočních dárků pro ženu

    Závěsné fotorámečky

    Pokud si zakládáte na vámi vyrobených dárcích, pořiďte si tuto sadu osmi fotorámečků, které jsou dodávány se šňůrkou a kolíčky. Vyberte fotografie, které byste chtěli dotyčné osobě věnovat. Přítelkyni nebo manželce můžete vybrat vaše společné fotografie, babičce pořiďte fotografie vnoučat, dceři vyberte fotografie jejích prozatímních životních milníků.

    Fantazii se meze nekladou, pohrajte si s tématem dle libosti a potřeby. Potom fotografie jednoduše vytiskněte a umístěte je do rámečků. Obdarovaná osoba si je pak určitě ráda pověsí na zeď.

    Krásný dárek, který vás přijde na pár korun, ale zároveň potěší každou ženu.


JK
Jiří Kepr 08.11.2017 – 15:09

Objednány a zaplaceny mikiny - tak uvidíme, jak fungujete. V jiných e-shopech mám bohužel špatné zkušenosti.

Odpovědět

J
Jaroslav 21.10.2019 – 08:53

Hezké náměty :-)

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás