Tipy z AliExpressu: 10 zajímavých věcí do auta

Redakce
Publikováno 21. září 2017

Velmi rád nakupuji na Aliexpressu praktické věci a pokud je to věc pro motoristického člena rodiny pak je radost dvojnásobná. Za velmi přiznivé ceny totiž dostanete zajímavé produkty, které vám usnadní život a jejich mnohdy každodenní používání tak velmi oceníte. Začíná se jezdit s dětmi do škol, mnozí z nás jezdí autem do práce a tak se půjdeme podívat, co zajímavého se dá na Aliexpressu pro automobily pořídit.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. 10 zajímavých věcí z Aliexpressu do auta

    Organizér chránící zadní část předního sedadla

    Tento výrobek osobně považuji za skoro nutnost pro rodiče, kteří vozí vzadu v autě malé děti. Všichni asi známe okopaná záda předních sedadel od bot našich ratolestí. Člověk jim to nemá za zlé, protože někdy to dělají ze spánku a někdy zase z dlouhé chvíle. S tímto výrobkem si ušetříte práci při čištění takto ušpiněných sedadel a navíc se jedná i o praktickou věc, protože se jedná zároveň o jakýsi organizér, kde si dítko může na dosah ruky uložit např. pití či dětmi zbožňovaný tablet na koukání filmů při dlouhých cestách.

    Velikost tohoto výrobku z extra pevného PVC, jehož okraje jsou dvakrát prošité, je 44 x 66 cm. Snadnou instalaci zajišťují horní, boční a spodní popruhy. Lze použít pro sedadlo s opěrkou hlavy.

    Cenově jsme na 165 Kč$7.49, což je krásná cena v porovnání s tím, jakou službu tento výrobek odbude pro čistotu interiéru našich motorových miláčků.

  2. 10 zajímavých věcí z Aliexpressu do auta

    Alkoholtester na klíčenku

    Tato šikovná věcička na dvě malé tužkové baterie se může řidičům opravdu hodit a taky ušetřit peníze na případných pokutách či zákazech řízení kvůli pozitivní dechové zkoušce na alkohol při řízení motorového vozidla.

    Samozřejmě se nejedná o certifikovaný alkoholtester typu Dräger 7410 či 7510, který používá policie ČR. Poslouží pro orientační výsledek a pro zjištění, jestli jste ještě ovlivněni alkoholem a můžete usednout za volant. Samozřejmě je potřeba dodržovat návod a podmínky pro toto měření, abychom zjistili co nejpřesnější hodnotu. Například u zbytkového alkoholu po náročném večírku bychom se mohli na tuto věcičku spolehnout.

    Jen podotknu, že ikdyž je u nás nulová tolerance alkoholu za volantem, pak ikdyž by se vám stalo, že nadýcháte policejní hlídce do 0,24 promile a potvrdíte v prohlášení, že jste žádný alkohol nepožili, vyjdete bez postihu.

  3. 10 zajímavých věcí z Aliexpressu do auta

    Autorádio PolarLander

    Na Aliexpressu se to autorádii jen hemží. My jsme vybrali jedno velice oblíbené a dobře hodnocené autorádio značky PolarLander. Má velice povedený design s modrým podsvícením.

    K dispozici je dálkové ovládání, vestavěný bloetooth, handsfree + mikrofon, FM rádio, podpora přehrávání muziky (MP3 / WMA / WAV, atd. ) z USB flash disku a SD paměťových karet až do velikosti 16 GB nebo přes bluetooth, ekvalizér a čtyřkanálový výstup (4 x 15 W).

    S cenovkou kolem 377 Kč$17.07 se jedná o jedno z favoritů na nákup autorádia z Aliexpressu, ale samozřejmě je na výběr velké množství i jiných autorádií a volba je jen a jen na vás.

  4. 10 zajímavých věcí z Aliexpressu do auta

    Čepička ventilku pneumatiky s monitorováním tlaku

    Pokud váš vůz neumí monitorovat tlak v pneumatikách, máte možnost si zakoupit za pár dolarů užitečného pomocníka, který vám s tímto pomůže.

    V sadě jsou 4 ks jakýchsi čepiček na ventilky pneumatik, které umí monitorovat tlak v pneumatikách a vás upozornit, zda je tlak v pořádku. Jsou normovány na standardní tlak 2,2 baru a pokud je tlak v pneumatikách v pořádku, je čepička zelená. Pokud se tlak o trochu sníží, je žlutá až po červenou, která signalizuje nízký tlak v pneumatikách.

  5. 10 zajímavých věcí z Aliexpressu do auta

    Parkovací senzory

    Takhle levně byste parkovací senzory u nás nepořídili. Tento produkt má na Aliexpressu více než 8 000 objednávek s výborným hodnocením.

    Rozsah detekce těchto čtyř parkovacích senzorů je od 0 – 2,5 metru s digitálním výstupem na barevném displeji. Součástí balení je ke každému senzoru i 2,5metrový zapojovací káblík, vrtací hlavice. Stačí sehnat šikovného kutila, který vám tento parkovací systém zapojí a máte skvělého pomocníka při každodenním parkování.

  6. 10 zajímavých věcí z Aliexpressu do auta

    Bluetooth FMTransmitter

    Pokud máte starší autorádio, které neumí přehrávat MP3 nebo si nemáte jak přehrát vaše oblíbené skladby z telefonu či paměťových karet, je tento transmitter (FM vysílač) přesně to, co hledáte.

    Tento velice povedený kousek i co se týče designu zapojíte do napájení zapalovače, propojíte přes BT s vaším smartphonem a frekvenci na které se muzika bude přehrávat pak na autorádiu navolíte a bude se vám přehrávat hudba z vašeho telefonu. Jsou podporovány formáty hudby MP3 a WMA, transmitter má i funkci bluetooth handsfree a dokáže i nabíjet vaše mobilní zařízení.

    Cenově pod 10 USD se jedná o opravdu zajímavou volbu do vašeho vozidla.

  7. 10 zajímavých věcí z Aliexpressu do auta

    Duální USB nabíječka

    Tohle je klasická věcička, kterou asi mnozí z nás známe. Jeden výstup pro nabíjení ale mnohdy nestačí a zde se nabízí rovnou výstupy dva a nabíjet si např. svůj telefon může tedy i spolucestující a ne jen řidič. Zasuneme do zásuvky zapalovače a máme k dispozici dva USB sloty pro nabíjení dvou mobilních zařízení současně.

    Jeden výstup je jednoampérový a druhý má 2,4 A. Cena je opět velice nízká.

  8. 10 zajímavých věcí z Aliexpressu do auta

    Carbon samolepky

    Ačkoliv nejsem moc příznivcem nejrůznějšího tuningu, toto jsem zde do přehledu musel i na popud mého kamaráda dát. Sám má totiž s těmito samolepkami dobrou zkušenost a nemusí se vyšperkovat jen interiér vozidla, ale samolepky se můžou hodit i na jiné příležitosti. Kus vysoce flexibilní polymerní PVC fólie stojí zhruba 3 USD a je velikosti 127 x 30 cm. Nabízen je hned ve 12 barevných provedeních s 3D karbonovým efektem.

    Už z fotek je patrné, co se s těmito fóliemi dá vyzdobit, a vypadá to opravdu krásně. Video u produktu naznačuje jak se samolepkami pracovat. Asi to bude chtít mít šikovné ruce, ale výsledek vypadá opravdu krásně. Pokud máte sami osobně s touto fólií zkušenost, dejte nám vědět do komentářů.

  9. 10 zajímavých věcí z Aliexpressu do auta

    Autopotahy

    Autopotahy z Aliexpressu můžou být zajímavou volbou do interiéru vašeho auta. Výběr je opravdu veliký a některé kousky jsou opravdu vydařené.

    Nejdůležitější ovšem bude si vybrat přesně potahy pro váš daný typ vozidla, aby rozměrově pasovaly na vaše sedadla. Sedadla jsou pak chráněny před opotřebením a interiér dostane nádech nového vozidla.

    Tyto jsou univerzální nabízející se ve 4 barvách. Přiložené video u produktu pak naznačí jak se poprat s instalací těchto autopotahů.

  10. 10 zajímavých věcí z Aliexpressu do auta

    Nemrznoucí směs do ostřikovačů

    Podzimní plískanice jsou tady a zima se neúprosně blíží. A na řadu přichází vyměnit letní směs v ostřikovačích za tu zimní – nemrznoucí. Na Aliexpressu lze samozřejmě také nalézt tento typ produktu, ikdyž na to jdou po svém.

    Jedná se o 6 kusů tablet, které se ředí ve 4 litrech vody přičemž ředit můžete přímo do nádobky na ostřikovače. Je slibována velmi silná čistící schopnost. Skvělá cena a dobré hodnocení produktu naznačují, že by se mohlo jednat o dobrý kup.


L
Libor 11.03.2018 – 07:16

Dobrý den, možná by bylo dobré články aktualizovat, cituji:PODZIMNÍ PLÍSKANICE JSOU TADY A ZIMA SE NEÚPROSNĚ BLÍŽÍ....... teď v březnu??? Tedy pokud to není určeno na jižní polokouli. Děkuji

Odpovědět

RB
Roman Bezděk 11.03.2018 – 09:35

Zdravim, ke konci roku jsem na zaklade vasi info zakoupil produkt - Nemrznoucí směs do ostřikovačů. Jelikoz v originalnich textem neni ani slovo o tom, ze by smes byla nemrznouci, ale "pouze" cistici, tak jsem si udelal test a tabletu vhodil do 4l vody v plastovem kanistru. Pres noc v teplote pod nulou to zmrzlo. Opravet si texty. Pekny den Roman

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 11.03.2018 – 10:43

Dobrý den, datum publikování článku je napsaný hned pod nadpisem. :)

Odpovědět

E
Eva 15.10.2018 – 12:34

Tyto samolepky jsou jen pro čínu a rusko

Odpovědět

M
Machek 16.10.2018 – 16:50

Jediný problém je,že z Číny jde objednávka normální poštou (bez nějakého čísla) a na poště vám řeknou, že se to ztratilo a nemohou to dohledat. Takže vlastně sponzorujete pošťáky, kteří mají nízké platy.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás